Despre Rădăcini Grup

Din 1991 oferim pentru OAMENI soluții auto optime.

Ne dedicăm energia pentru a oferi experiențe complete în domeniul auto si punem accent pe servicii personalizate. În acest mod îndrăznim să credem că facem parte din viața de zi cu zi a clienților și partenerilor noștri. Cu soluții de mobilitate. Prin performanță umană. Cu deschidere către inovație și tehnologie.

Aici ne-am născut, aici am crescut și ne-am dezvoltat afacerile. De aici este întreagă noastră echipă de angajați în a cărei expertiză și calificare investim constant. Dedicam zilnic clienților și partenerilor noștri din România întreaga noastră activitate, înțelegându-le cerințele și venind în întâmpinarea lor printr-o foarte bună înțelegere a pieței

Din dorința de a contribui activ la dezvoltarea societății din care facem parte, tot aici s-a născut Fundația Rădăcini Grup. Prin fundație sprijinim categoriile sociale care au nevoie de ajutor din punct de vedere educațional, al sănătății sau sprijin material.

Cei peste 1.000.000 de clienți și istoricul de activitate constantă timp de 30 de ani este garanția pe care Rădăcini o aduce în fața clienților săi, dată de stabilitatea companiei și de experiența din domeniu auto.