Noutati

30 iunie 2021 | Stiri

Google & Facebook Review Rădăcini

Iti multumim pentru increderea acordata atunci cand ne-ai contactat pentru serviciile auto oferite de locatiile noastre!

Fiindca cea mai buna forma de apreciere a serviciilor oferite de noi este o recenzie pe Google sau Facebook, ne-am gandit sa organizam o campanie dedicata celor care isi aloca timpul pentru a ne oferi o evaluare.

Astfel, in perioada 01 iulie – 30 septembrie 2021, clientii care au beneficiat contra cost de lucrari service auto, vanzare piese auto sau vanzare auto din partea Radacini si care au lasat o recenzie Google sau Facebook privind serviciile noastre in maxim 3 zile de la prezenta in locatie, acestia pot participa la concursul nostru.

Regula este simpla. O recenzie pe una dintre paginile urmatoare

https://g.page/r/CfaPVzIbVxPtEBA

https://g.page/r/Cbmd4WacmcUeEBA

https://g.page/r/CUp0n9ZMPYnkEBA

https://g.page/r/Cf_suj0yuBneEBA

https://g.page/r/CfhYjLwq1lJbEBA

https://g.page/r/CcIZ61EChlxOEBA

https://g.page/r/CQ5VjkZbLqGkEBA

https://g.page/r/CaZvWlzp_jf3EBA

https://g.page/r/CdZ0I4rlXXbrEBA

https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJ5cuJAh3WtkARI16j6QaEzwA
https://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJ-ZacQXTetkARXm_o7nAX04I

https://www.facebook.com/Radacini

Participantul trimite pe email/Whatsapp o captura de ecran a recenziei din Google sau Facebook impreuna cu datele sale de identificare (nume si prenume, numar de telefon si adresa de email) catre urmatoarele adrese de email relatii.clienti@radacini.ro /nr. de Whatsapp

WhatsApp

0737.600.600.

Premiul este realizat prin tragere la sorti si consta intr-o revizie gratuita pentru masina ta. In acelasi timp, toti cei inscrisi si eligibili pentru concurs vor beneficia de o reducere de 10% la serviciile auto oferite de Radacini.

Mult succes!

Regulamentul concursului este afisat aici.