Noutati

In memoriam Catalin Aldescu
7 decembrie 2020 | Stiri

In memoriam – Cătălin Aldescu

Cu profund regret și tristețe vă anunțăm de dispariția dintre noi a colegului nostru, Cătălin Aldescu. 

Cătălin s-a alăturat familiei Rădăcini din anul 1994, chiar în perioada în care grupul nostru punea bazele diviziei auto.

Era nevoie de energia unor tineri profesioniști ca el, pentru a construi ceea ce reprezintă astăzi grupul Rădăcini în domeniul auto din România.

A contribuit din plin la această construcție, ocupând mai multe poziții în managementul de top al grupului, fiind unul dintre cei mai apreciați manageri, atât de colegi, de acționariatul grupului, cât și de parteneri și clienți.

A dezvoltat proiecte orientate spre client, creând echipe unite și având rezultate remarcabile. Prin felul lui de a fi, a reușit să se facă remarcat în toate domeniile, fiind un real sprijin pentru toți cei cu care a colaborat.

Nu a existat obstacol pe care să nu-l fi trecut cu ușurință, primind cu deschidere orice provocare, având încredere în el și în oamenii care îl înconjurau.

Acționa cu înțelepciune, iar forța pe care o transmitea era asigurată de onestitatea care îl caracteriza. Polariza oamenii de lângă el prin frumusețea felului său de a fi, comunicând totdeauna deshis și transparent. Astfel, a reușit să fie iubit de toți, lăsând o amintire frumoasă în familia Rădăcini.

Memoria lui va fi păstrată în cadrul grupului Rădăcini, ca un exemplu pentru noi toți, ca un mare PROFESIONIST, un MANAGER exemplar și mai ales un OM cu suflet mare.

Drum lin către stele, Cătălin!

Echipa Rădăcini Grup transmite condoleanțe familiei greu încercate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace!