Comerciale Opel – Oferte Stoc – Livrare Imediată

Soluțiile noastre sunt potrivite pentru afacerea ta oricât de mare sau mică ar fi ea.


Vehiculele comerciale Opel sunt apreciate pentru fiabilitate și accesibilitate. Toate autovehiculele comerciale Opel reprezintă o achiziție ușor de amortizat în timp, iar în parteneriatul cu noi ai doar de câștigat.

Cea mai potrivită alegere pentru tine se află cu siguranță listată mai jos. Trebuie doar să le explorezi pe toate. În plus, nu uita că beneficiezi de condițiile speciale de leasing.Opel vehicule comerciale

Opel Movano – avantaj client până la 3.000 Euro +TVA

Opel Movano este puternic, fiabil și oferă un nivel unic de confort pentru șofer. Este disponibil în diferite niveluri de echipare și poate fi personalizat cu ușurință pentru satisfacerea tuturor cerințelor afacerilor tale.

  • Movano 16+1 locuri
  • Movano cabina dublă cu benă
  • Movano șasiu
  • Movano Van


Opel Movano Panel Van Exterior 4x3 Mo20 E02 814

Opel Vivaro Van – avantaj client de până la 2.500 Euro + TVA

Apucă-te serios de treabă și cu eficiența unui profesionist. Configurația flexibilă și conectivitatea de înaltă tehnologie sporesc confortul, iar spațiul de încărcare generos și sarcina utilă mare contribuie la productivitate.

Vivaro

Opel Combo Cargo – avantaj client de până la 1.550 Euro + TVA

Puternic, ultra practic și extrem de versatil, Combo Cargo transportă cu ușurință atât persoane cât şi încărcătură. Este partenerul de afaceri perfect.

Opel Combo Exterior 4x3 Cmc19 E01 001

Solicită oferta la 0737.600.600