Descoperă gama generoasă a mărcii Opel cu prețuri speciale.

Gama Opel


Descoperă noul Corsa - autovehiculul German urban, pregătit pentru viitor, care îmbină bucuria de a conduce cu tehnologia de clasă superioară...

Opel Corsa

OPEL Corsa


Descoperă noul Corsa - autovehiculul German urban, pregătit pentru viitor, care îmbină bucuria de a conduce cu tehnologia de clasă superioară... Plăcerea zilnică de a conduce îmbinată cu tehnologia de la autovehiculele de mari dimensiuni


Sporty & athletic

Dorești un aspect și mai îndrăzneț și mai atletic? Atunci nivelul de echipare sport GS Line este perfect pentru tine, datorită designului aparte, care include bare de protecție față și spate speciale, țeavă de eșapament cromată și jante speciale. 


Design îndrăzneț

Aspect îndrăzneț pentru o prezență mai puternică: datorită accentelor roșii la interior, scaunelor sport dedicate, capitonajului plafonului de culoare neagră și pedalelor sport din aliaj, GS Line arată la fel de bine pe cât se conduce. 


Faruri intelilux LED matrix

Opel, Corsa, Exterior, Intellilux Matrix LED

Vezi şi fă-te văzut. Farurile revoluționare Intelli-Lux Matrix LED®¹ îți oferă o vizibilitate bună cu faza lungă fără să îi deranjezi pe ceilalți șoferi. Bucură-te de o iluminare excelentă în orice situație.

¹Opțional.


Infotainment

Optim și intuitiv. Ecran tactil, Apple CarPlay™1,3 și Android Auto™2,3. Sistemele de infotainment⁴ ale noului Corsa îți oferă toată libertatea de comunicare și divertisment, inclusiv comandă vocală și streaming audio Bluetooth®⁵. 


Ofertă OPEL Corsa program RABLA 2023


Lista de preturi Opel Corsa

Descarca lista de preturi Opel Corsa

Arată bine. se simte bine. E loc pentru toți și toate într-un SUV confortabil, gata echipat. Design sofisticat și dotări practice.

Opel Crossland 513644

OPEL Crossland


E loc pentru toți și toate într-un SUV confortabil, gata echipat. Design sofisticat, dotări practice: scaune față încălzite, faruri și ștergătoare automate, vopsea metalizată


Exterior

Noul model Crossland face o declarație puternică în materie de design pur progresiv. Inginerie germană pentru stilul tău de viață aglomerat și pentru următoarea ta aventură. 


Interior

Designul atractiv este însoțit de o cabină spațioasă și practică. Bucură-te de un confort premium cu scaunele cu piele Alcantara1, manevrare intuitivă și poziția înaltă de ședere tipică modelelor SUV.

1Opțional


Versatilitate

Modelul Crossland îți oferă tot spațiul de care ai nevoie. Cabina se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și spațiu de depozitare ca un SUV – indiferent ce îți rezervă ziua. Cu un volum obișnuit al portbagajului de 410 litri, care poate fi extins până la 1.255 litri, modelul Crossland asigură una dintre cele mai mari și flexibile capacități de încărcare din clasa sa. 


Scaune ergonomice certificate AGR

Scaunele active, ergonomice ale modelului Crossland poartă emblema calității AGR (Campania pentru un spate sănătos1). Cu 16 opțiuni de reglare, inclusiv tetiere mobile, suport lombar cu reglare electronică și suport pentru coapse extensibil, aceste scaune susțin o postură sănătoasă în timpul conducerii sau călătoriei. 

 

Lista de preturi Opel Crossland

Descarca lista de preturi Opel Crossland

Opel Mokka îți face cunoștință cu viitorul! Design sofisticat, dotări neașteptate.

Opel Mokka

OPEL Mokka


Atrage privirile

Aspectul atletic, dinamic al noului Mokka este mai mult decât o simplă afirmație îndrăzneață cu design progresiv. Este o expresie a unei filosofii inginerești germane complet noi și a unei viziuni încrezătoare cu privire la viitorul Opel, care va atrage toate privirile. 


Detalii uimitoare

Modelul Mokka este atractiv din orice unghi. Toate liniile și toate caracteristicile, chiar și la lămpile spate LED® ultra-subțiri, au fost proiectate pentru a combina forma dinamică și funcțiile revoluționare. 


Farurile cu matrice LED®

Farurile adaptive cu efect permanent anti-orbire Intelli-Lux LED® Matrix oferă vizibilitate excelentă în orice situație, permițându-ți să conduci în confortul și claritatea puse la dispoziție de faza lungă puternică, fără a-i oribi pe ceilalți șoferi. 


Panou de instrumente digital

Caracterul sofisticat și în același timp simplitatea modelului Mokka sunt evidențiate clar de Opel Pure Panel. Având un caracter aerodinamic, panoul de instrumente personalizabil de 12“ îți oferă toate informațiile necesare fără un afișaj aglomerat sau interferențe. Elementele vizuale care distrag atenția sunt eliminate, păstrându-se doar comenzile digitale utile. 


Lux avansat

Mokka face fiecare călătorie mai interesantă - iar cu ajutorul scaunelor cu design pentru susținere și funcției de masaj din scaunul șoferului, o va face și mai relaxantă. Călătorești confortabil, sosești cu stil. 


OPEL Mokka - Ofertă prin programul Rabla 2023


Lista de preturi Opel Mokka

Descarca lista de preturi Opel MokkaNoua generație Opel Astra pură și îndrăzneață este aici

Ingineria de precizie proiectată și produsă în Germania înseamnă că obții tot ce este mai bun din toate. Nu este nevoie să faci compromisuri pentru a obține o călătorie palpitantă zi de zi, aspect elegant, costuri reduse de rulare și tehnologie inovatoare. O gamă dinamică de motoare turbo cu frecare redusă pe benzină și diesel de înaltă eficiență, cuplate cu transmisii excepțional de line și sofisticate, creează o modalitate de condus surprinzător de receptivă. Pregătește-te să mergi mai departe cu noua generație Astra.

Noul Opel Astra

OPEL Astra


Așteaptă cu nerăbdare

Nu există nicio șansă să confunzi Noul model Opel Astra cu o altă mașină. Fiecare linie și arcuire arată clar că acesta reprezintă viitorul în materie de condus. De la aspectul îndrăzneț al noii fețe a mărcii, semnătura Vizor®, către profunzimea suprafețelor, ce oferă modelului Astra atitudinea distinctivă sport încrezătoare, fiecare aspect unic și caracteristică uimitoare îl fac să se remarce din mulțime. 


Interior remarcabil

Experimentează o nouă lume a designului interior și a inovației de ultimă generație. În interiorul noului Astra descoperi noul și îmbunătățitul Opel Pure Panel®1, panoul digital complet eliberat de orice element de prisos, care simplifică mai mult ca niciodată informațiile pentru șofer. Relaxează-te în scaunele frontale Ergonomic Active2 finisate în piele Alcantara sau Nappa de lux, cu funcție de ventilație și masaj. Înconjoară-te de spațiu, tehnologie și confort pur, ordonat, datorită conectivității de ultimă generație. 


Fă cunoștință cu viitorul

Ești față în față cu cel mai îndrăzneț model hatchback. Acolo unde celelalte mașini au o grilă obișnuită, Opel Astra prezintă semnătura Vizor®. Este întruchiparea expresiei pur germane "forma-urmărește-funcția" în ceea ce privește designul, integrând dispozitive deosebite din față până în spate, senzori și funcții într-o singură linie fină. 


Lumini Intelli-Lux® pixel

Opel Astra dispune de cel mai recent sistem de lumini Intelli-Lux® Pixel. Nou și îmbunătățit, acest sistem reprezintă un salt înainte în tehnologia farurilor, chiar și față de generațiile anterioare Intelli-Lux. Îmbunătățește radical vizibilitatea printr-un număr crescut de 168 de segmente LED adaptive individual, care emit un fascicul permanent fără strălucire, ajustabil automat, pentru a evita orbirea conducătorilor auto care se apropie din contrasens. 


Deschidere & pornire fără cheie

Deschiderea și pornirea fără cheie a noului Astra, asociate cu mânerele inteligente capacitive ale ușilor, înseamnă că nici măcar nu trebuie să rupi ritmul atunci când începi o nouă călătorie. Pur și simplu intră, apasă start și pleacă. 


Lista de preturi Opel Astra

Descarca lista de preturi Opel Astra

Aceasta este următoarea generație de SUV. Acesta este noul Opel Grandland îndrăzneț și pur, cu designul său uimitor, emblematicul element Vizor®, interior detoxificat cu panou complet digital Pure Panel®, motoare pe benzină de ultimă generație și eficiente diesel, plus funcții inovatoare precum Night Vision și faruri Intelli-Lux LED® pixel.

Opel Grandland

OPEL Grandland


Ambițios și îndrăzneț

Filozofia de design îndrăzneț și pur Opel a transformat Noul Opel Grandland într-un SUV ca niciun altul. Estetica extrem de sportivă se combină cu liniile germane precise, pentru a crea o prezență rutieră unică și care depășește toate așteptările.  


Atrage privirile

Exprimă-ți stilul unic explorând combinațiile în două tonuri de culoare pentru plafon și caroserie ale noului Grandland, ce vor atrage garantat toate privirile de pe stradă. 


Înfruntă viitorul

Din orice unghi l-ai privi, Opel Grandland nu este al doilea la nimic. Din față în spate, vei observa alegeri îndrăznețe de design și accente progresive ale caracteristicilor. Deschizător de drumuri, semnătura Opel Vizor integrează elegant din față până în spate dispozitivele, senzorii și funcțiile într-o singură matrice. La sfârșit, lămpile de spate sculptate cu LED-uri complete, reflectă armonios Vizorul... dar există întotdeauna mai multe de descoperit cu Grandland. 


Lumina Intelli-Lux LED pixel

Vă prezentăm farurile ultramoderne Intelli-Lux LED® Pixel Light1 - următorul pas în tehnologia farurilor. Acest sistem, cel mai bun din clasa sa, îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte cu faza lungă acativată permanent, fără a orbii alți perticipanți la trafic. Fiecare far este format din 84 de segmente care se adaptează la condițiile de trafic prin oprirea automată a unităților individuale.

1 Disponibil în funcție de ofertă


Motorizări

Experimentează puterea și controlul din momentul în care pornești motorul cu performanța robustă a lui Opel Grandland. Trenuri de rulare îmbunătățite tehnologic sunt disponibile pe motorizarea ta preferată, inclusiv motorul responsiv 1.2 benzină cu Injecție Directă și puternicul 1.5 Turbo Diesel, ambele producând 96 kW/130 CP. 


IntelliGrip

Puterea nu este utilă fără control. IntelliGrip pune puterea oferită de motorul modelului Opel Grandland exact acolo unde trebuie să fie, pentru o aderență sporită în condiții dificile și fără patinarea roților. Acest sistem inteligent permite tracțiune și stabilitate optime pe diferite tipuri de suprafețe, adaptând automat distribuția cuplului la roți și modificând setările sistemului ESP. Șoferii pot pre-seta IntelliGrip pentru noroi, zăpadă sau nisip, folosind un simplu buton rotativ de pe consola centrală - sau îl pot lăsa în modul Normal pentru a permite sistemului IntelliGrip să monitorizeze situația în timp ce te bucuri de plăcerea de a conduce în oraș și pe autostradă. 


OPEL Grandland ofertă program Rabla 2023


Lista de preturi Opel Grandland

Descarca lista de preturi Opel Grandland

Expert în versatilitate. Proiectat pentru a lucra din greu ca tine, Noul Movano-e corespunde nevoii tale comerciale având capacitatea și versatilitate, ca la modelele diesel, fără a compromite volumul de încărcare de până la 1285kg capacitate utilă.


Opel Movano Highlights Range 21x9 Mopi22 E01 5002