Acum la achiziția oricărui model ID.3 sau ID.4, primești gratuit o stație de încărcare MOON!

1920x940 Header Vw Id3 Id4

ID.3 Noi începuturi

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

Id 3 Campanie

MOON Charger Stația ta de încărcare pentru acasă

Sistemul de încărcare pregătit pentru viitor este cheia succesului mobilității electrice.
Stațiile de încărcare MOON permit utilizarea facilă, în condiții de confort optim și pot fi combinate cu instalații solare.

Img Vw Moon Incarcator

ID.4 Destinat pentru măreție

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu. Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

Id4 Campanie

Disclaimer

*Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. 
**Ofertă valabiă în limita stocului disponibil.

ID.3 & ID.4

*Campanie sustinuta de Porsche Romania SRL. Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Produsul oferit cu titlu gratuit este ID Charger 11kW MOON11214.Campania promotionala este valabila in perioada 01.09 – 31.12.2022 in limita stocului disponibil si se aplica la achizitia unui autoturism marca Volkswagen modelele ID.3, ID.4 indiferent de configuratie. In vederea accesarii ofertei, va rugam sa va adresati unui distribuitor autorizat marca Volkswagen – lista partenerilor autorizati este disponibila la: https://www.volkswagen.ro/distribuitor-volkswagen Oferta nu include orice alte servicii asociate statiei de incarcare ID Charger 11kW MOON11214, inclusiv, dar fara a se limita la instalarea acesteia. Instructiunile de punere in functiune, precum si termenii de garantie ai statiei de incarcare ID Charger 11kW MOON11214 sunt oferite odata cu produsul. Distribuitorul autorizat Volkswagen stabileste pretul de vanzare al autoturismului in conformitate cu propria politica comerciala.