Mixul dintre eficiență, economie de carburant și grijă față de mediul înconjurător a fost prioritar în traiectoria mărcii Suzuki față de provocările viitorului. Astfel, în dezvoltarea tehnologiei Hybrid 12V si Hybrid 48V am ales să nu facem niciun compromis între performanță și emoția condusului eco.

Vitara oferta rabla

Suzuki Vitara Hibrid prin programul RABLA


SISTEME DE PROPULSIE FOARTE EFICIENTE

Noul motor 1.4 BOOSTERJET turbo cu injecție directă oferă mai mult cuplu modelului Vitara. Turbina cu răcitor intermediar împinge aerul sub presiune în cilindri și oferă motorului mai mult cuplu în plaja de turații joase, chiar și la 2.000 rpm. Sistemul de injecție directă îmbunătățește consumul de combustibil prin gestionarea cantității și presiunii combustibilului trimis către cilindri. Mai mult, eficiența propulsorului este sporită și cu ajutorul sistemului electric de temporizare comandată a supapelor (VVT), a recirculării gazelor de evacuare (EGR) și al raportului mare de compresie.


TRANSMISIA MANUALA CU 6 TREPTE

Rapoartele optimizate ale transmisiei manuale sporesc economia de combustibil și performanțele dinamice, în vreme ce o contragreutate asigură o schimbare mai precisă și mai fermă a treptelor de viteză. Mai mult, rigiditatea transmisiei a fost la rândul său îmbunătățită, pentru un comportament mai silențios și diminuarea vibrațiilor.


SPATIU INTERIOR CE OFERA O SENZATIE PREMIUM

Atunci când intri într-o Suzuki Vitara este ca și cum ai pătrunde într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate, cu o ergonomie în care fiecare buton, comutator sau comandă se află la îndemână. Bucarați-vă de un interior de care vă va fi greu să vă despărțiți. Partea superioară a bordului a primit acum noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate din habitaclu.


Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

ALLGRIP AUTO îți oferă relaxare tot timpul, în special atunci când conduci pe drumuri alunecoase sau pe suprafețe cu zăpadă. Beneficiind de racordul unui sistem cu tracțiune integrală, cuplul este distribuit automat pe roțile din spate, când detectează că roata din față pierde aderență pe drum.

Suzuki Vitara AllGrip

Suzuki Vitara ALLGRIP

ALLGRIP SELECT oferă valorile standard: plăcerea de a conduce, liniștea sufletească și un consum eficient de carburant, permițând șoferului să aleagă din patru moduri de conducere (AUTO, SPORT, SNOW, LOCK). Sistemul de transmisie cu tracțiune integrală și comandă electronică, cu mod de acționare selectabil, utilizează un buton simplu "Apasă" și "Rotește" poziționat pe consola centrală, astfel încât șoferul să poată experimenta diferite stiluri de condus, în funcție de suprafață sau de condițiile drumului.


Comandă ACUM prin programul RABLA 2022

Disclaimer

  • Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  • In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  • Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții in perioada 01 - 30 noiembrie  2022.
  • Prima de casare și ecobonusurile Rabla 2022 sunt calculate estimativ în site în funcție de nivelul de emisii CO2 și de cursul Euro. Oferta conditionata de disponibilitatea programului Rabla 2022.
  • Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  • Fotografiile sunt cu titlu informativ