Pornește încărcat spre un viitor 100% electric! La achiziția oricarui model e-up! primești gratuit o stație de încărcare MOON ID Charger 7.4 kW.

Autonomie: Mai mult decât numai electric până la destinație
Conectivitate: e-up! + Smartphone = Love
Design: Tipic "electric"

Vw e-up!

Dotări

  • Emergency call
  • Geamuri electrice față
  • Închidere centralizată cu telecomandă
  • 6 air bag-uri
  • Cablu de încărcare mod3 16A
  • Capacitate baterie 32,3 kWh
Volkswagen E Up Electric

MOON Charger Stația ta de încărcare pentru acasă.

Sistemul de încărcare pregătit pentru viitor este cheia succesului mobilității electrice. Stațiile de încărcare MOON permit utilizarea facilă, în condiții de confort optim și pot fi combinate cu instalații solare.

Statie incarcare masini electrice

Disclaimer

*Modelul din imagine este cu titlu de prezentare.

*Campanie sustinuta de Porsche Romania SRL. Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Produsul oferit cu titlu gratuit este ID Charger 7.4 kW MOON11114 .Campania promotionala este valabila in perioada 01.09 – 31.12.2022 in limita stocului disponibil si se aplica la achizitia unui autoturism marca Volkswagen model e-up! indiferent de configuratie. In vederea accesarii ofertei, va rugam sa va adresati unui distribuitor autorizat marca Volkswagen – lista partenerilor autorizati este disponibila la: https://www.volkswagen.ro/distribuitor-volkswagen Oferta nu include orice alte servicii asociate statiei de incarcare ID Charger 7.4 kW MOON11114, inclusiv, dar fara a se limita la instalarea acesteia. Instructiunile de punere in functiune, precum si termenii de garantie ai statiei de incarcare ID Charger 7.4 kW MOON11114 sunt oferite odata cu produsul. Distribuitorul autorizat Volkswagen stabileste pretul de vanzare al autoturismului in conformitate cu propria politica comerciala.

Consum mixt electric: 14.3 kW/h
Valori emisii: 0 g/km CO2