Radacini Auto Rulate – garantia unei alegeri potrivite

Radacini Grup activeaza in piata auto de 30 de ani. Suntem printre cei mai mari actori din piata auto romaneasca, fiind dealer autorizat pentru Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroen, Peugeot si Honda.

 

Rădăcini Grup a dezvoltat în Chitila un parc auto destinat vânzărilor de autovehicule rulate. Locația are o suprafața de 5200 mp și permite amenajarea unui parc de 300 de mașini. Echipa are o experiență de 10 ani în domeniul mașinilor rulate și oferă pachete integrate de servicii: vânzări, achiziții, evaluări, garanție, finanțare, asigurări, înmatriculări, buy-back/trade-in.

 

Masinile aflate in parcul nostru trec initial prin verificari foarte atente, efectuate dupa o grila de evaluare in 100 de puncte. 

 Verificarile sunt realizate in detaliu de personalul nostru specializat pentru a ne asigura de calitatea autovehiculelor vandute si pentru a va oferi o imagine reala a ceea ce cumparati. Doar in acest fel putem achizitiona masina fara vicii ascunse, cu un istoric verificat si pentru care acordam o garantie de 12 luni de la momentul achizitiei.

 Nu facem niciun compromis atunci cand preluam un autovehicul rulat in parcul nostru din punct de vedere tehnic. Masinile trebuie sa treaca cu brio toate evaluarile care au legatura cu:

  • structura de rezistenta;
  • sistemul de franare ;
  • sistemul de directie;
  • kilometrajul real

  Vă stăm la dispoziție cu detalii la numărul de telefon ☎ 0799.60.33.70 sau la adresa de email: 📧 office@radaciniautorulate.ro.

Descoperă stocul nostru generos de mașini rulate verificate în 100 de puncte la acest link: https://radacini.ro/autorulate/masini_rulate

Rulate

 Aspecte importante pentru a alege o masina rulata

In acest context, apetitul clientilor romani de a achizitiona o masina rulata este foarte ridicat. Astfel, pentru a face fata acestei cereri, au aparut de-a lungul timpului masini importate cu diverse probleme, care au produs temeri importante in piata de masini second-hand: accidente majore ascunse, probleme tehnice care pun in pericol siguranta in trafic, kilometrajul modificat, etc. Sunt aspecte foarte importante atunci cand cineva decide sa cumpere o masina. Pe langa acestea, mai intervin criterii de cumparare precum seriozitatea vanzatorului, anul de fabricatie sau vechimea masinii, numarul real de kilometri parcursi, dar si pretul de achizitie, starea tehnica, consumul, marca, valoare de revanzare, etc.

 Sunt doar cateva dintre elementele care trebuie analizate cu mare atentie inainte de a investi intr-o masina. E totusi o alegere complexa, care nu este la indemana tuturor. Recomandarea noastra este sa eliminati multe dintre riscurile enumerate mai sus prin alegerea unui dealer autorizat si certificat in piata.

Batranica Orange 1024x1024

Alternativa masinilor rulate

In acest sens exista piata masinilor rulate, ca o alternativa de a utiliza o masina pentru nevoile zilnice, cu un buget de achizitii mult mai mic.

 Tocmai de aceea, in Romania, unde puterea de achizitie este destul de redusa, piata modelelor rulate ocupa cea mai mare pondere. Raportul de inmatriculari de masini ne arata ca la fiecare masina noua se inmatriculeaza 3 masini rulate (adica 75% din piata totala sunt masini rulate).

5

Achizitia unei masini rulate

 In contextual actual, nevoia de transport individual a devenit si mai mare deoarece este singura modalitate de transport care sa asigure distantarea sociala si siguranta sanitara a persoanei.


Emotie si ratiune

Totusi, achizitia unei masini noi sau rulate reprezinta un proces foarte complex. Atunci cand alegem o masina actionam avand in minte motive emotionale sau unele rationale.

 Cele emotionale tin mai degraba de designul masinii, de atractivitatea modelului sau de renumele marcii, de potrivirea marcii cu nevoile de imagine a persoanei respective, de culoarea modelului etc.

Motivele rationale sunt cele pragmatice, legate de costurile de utilizare, de performanta vehiculului, de valoare de achizitie si cea de revanzare, de utilitatea acestuia, de siguranta si de fiabilitatea acestuia.

La achizitionarea unui vehicul nou, multe dintre temerile rationale legate de fiabilitate, siguranta, valoarea modelului sunt evident diminuate considerabil. Aceasta achizitie poate insa implica un buget considerabil pentru persoana respectiva.

Descoperă aici oferta Rădăcini Rulate.

Fara Compromisuri