GRUP

RĂDĂCINI IMOBILIARE

Parte a grupului Rădăcini, Rădăcini Imobiliare dezvoltă proiecte imobiliare la cheie. Pentru fiecare ansamblu rezidențial dezvoltat, depunem toate eforturile pentru a oferi un plus de confort și eleganță, iar deciziile privind conceptul proiectului și calitatea materialelor utilizate favorizează întotdeauna clientul.

RĂDĂCINI UTILAJE

Divizia Rădăcini Equipment înființată în 2006, este parte a grupului Rădăcini, specializată în comercializarea de stivuitoare și echipamente pentru depozit, utilaje pentru tractare și construcții.

RĂDĂCINI AUTO

30 de ani de istorie în domeniul auto si mai mult de un milion de clienți ce ne-au vizitat locațiile service. Opel, Volkswagen, Mazda, Suzuki, Citroen, Peugeot, Skoda și Honda sunt mărci de notorietate din portofoliul nostru în locațiile din București, Brașov, Brăila, Constanța, Galați, Otopeni și Ploiești.

RĂDĂCINI FORMARE

Grupul de Formare Profesională Master este un centru de excelență în formarea profesională din România și vine în sprijinul persoanelor, societăților comerciale și angajatilor lor, pentru imbunătățirea calității profesionale.

RĂDĂCINI FUNDAȚIE

Fundația noastră s-a născut din dorința de a contribui activ la dezvoltarea comunității din care facem parte. Credem că orice companie trebuie să demonstreze spirit civic și compasiune față de cei din comunitatea în care trăim și activăm.

RĂDĂCINI ENERGY

Profităm de puterea soarelui și contribuim la un viitor mai verde și mai curat! Echipa noastră asigură montajul la cheie al sistemelor fotovoltaice pentru a asigura independența clienților noștri cu energie sustenabilă.