Ne dorim să vă asigurăm că vă bucurați de fiecare moment petrecut la volan, fără griji legate de orice incidente. Prin intermediul serviciului nostru de Asistență Suzuki, suntem aici să vă susținem pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră.

Astfel, pentru fiecare revizie anuală Suzuki realizată în service-urile Rădăcini și Irmex, cu piese originale Suzuki achiziționate din service-urile noastre, veți primi gratuit beneficiile Asistenței Suzuki.Ce înseamnă Asistență Rutieră Suzuki?


Pe scurt: ajutor imediat în toată Europa în limba română, 24/7, atunci când vehiculul are o defecțiune tehnică și necesită intervenție specializată.


Serviciul de Asistență Rutieră poate fi extins/suplimentat* cu extra servicii până la o perioadă de maxim 15 ani.


Ne mândrim cu faptul că Suzuki construiește unele dintre cele mai fiabile vehicule pe care le puteți cumpăra. Din păcate, încă nu am produs o cheie care să fie imposibil de pierdut, pneuri dezumflate care să se schimbe singure, sau o mașină care să continue să meargă chiar și atunci când a rămas fără benzină.Iată mai jos o parte din situațiile în care beneficiezi de ajutor:

-Accident rutier;

-Descărcare baterie;

-Probleme cu cheia de pornire;

-Probleme cu combustibilul;
Suzuki îți mulțumește pentru alegerea făcută și te asigură că, oriunde te poartă drumul, este alături de tine pentru a-ți asigura asistența de care ai nevoie.

Dorești mai multe detalii despre serviciul de Suzuki de Asistență Rutieră? Consilierii noștri dedicați îți stau la dispoziție cu toate informațiile de care ai nevoie.


Programează următoarea vizită în service completând formularul de mai jos!

Asistenta Rutiera