Echipa MG Romania Eco Drive a caștigat pentru a treia oară consecutiv în Campionatul Național de Super Slalom, dominând clasa Vehicule Electrice la etapa a III-a, desfășurată în acest weekend la Constanța.

Pilotul Ciprian Cherciu – deja de 2 ori Campion Național de Super Slalom – a afișat din nou un ritm imbatabil la volanul bolidului MG4 XPower furnizat de MG Romania.

Concurând in forma „stock”, fara modificari, Ciprian si XPower-ul au fost de neatins de catre ceilalți concurenți din clasa EV, care participa pe mașini Tesla Model 3 Performance.

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, pilotul MG a realizat și al doilea timp al zilei in clasamentul general, fiind depășit doar de o mașină de curse special construită, un Opel Tigra de 600 CP.

Anterior, echipa MG Romania Eco Drive a castigat etapa a doua la clasa Vehicule Electrice, desfasurata la Pitesti, obtinand si acolo al doilea timp al zilei in clasamentul general, in spatele unui singur concurent, la volanul unei mașini de curse special construite, o Honda CRX foarte ușoară.

Prima etapă a competiției, desfășurată la București, a fost dominată cu autoritate de Ciprian Cherciu și MG4 XPower. Ciprian nu numai că a câștigat clasa EV, dar realizat și cel mai rapid timp al etapei dintre toate mașinile (ICE și EV).

Următoarea etapă va avea loc peste o lună în orașul Râmnicu Vâlcea.

MG4 XPower Electric este cel mai puternic automobil de serie produs de MG Motor, afisand performațe demne de un supercar: 2 motoare - tracțiune integrala, putere 435 CP, cuplu motor 600 Nm, acceleratie 0-100 Km/h in 3,8 secunde.


Mg Winner Campionatul National De Auto Slalom 2024 Etapa 3 5