PEN­TRU LI­NIȘ­TE SU­F­LE­TEAS­CĂ

Mazda are o reputație pentru calitate și fiabilitate, însă nu trebuie să te bazezi doar pe reputație. Ne consolidăm reputația cu o garanție integrală de 6 ani pentru autovehicule noi, începând cu 1 Septembrie 2022. Ce acoperă această garanție? Te protejează, practic, de costurile reparațiilor neașteptate pentru toate piesele importante.


2022 Mazda Mx 30 Still 04

GARANȚIE DE 6 ANI PENTRU VEHICUL NOU MAZDA

La Mazda, calitatea este o promisiune respectată. Începând cu 1 Septembrie 2022, ne extindem garanția pentru autovehicule noi la 6 ani sau la 150.000 km. Știind că ești protejat pe deplin împotriva evenimentelor neprevăzute, te vei putea concentra și mai mult pe plăcerea de a conduce.

2022 Mazda Cx 30 Global Still 11

Garanția pentru vehicul nou Mazda este de 6 ani sau 150.000 km, oricare intervine mai întâi. În timpul perioadei de garanție, poți trimite o solicitare de reparare a defectelor de fabricație și material. 

Garanția pentru vopsea și coroziune acoperă vehiculul timp de 3 ani, indiferent de kilometraj. Orice defecte de vopsea cauzate în timpul procesului de fabricație vor fi reparate de un partener de service Mazda autorizat în orice moment în perioada respectivă de 3 ani.

Garanția pentru caroserie Mazda acoperă caroseria împotriva coroziunii timp de 12 ani, indiferent de kilometraj.

Accesoriile originale Mazda achiziționate împreună cu un vehicul nou beneficiază de 3 ani garanție.

Mazda 6 ani garantie

MAZDA EUROPE SERVICE

Defecțiunile, accidentele, furtul pot afecta plăcerea condusului. Dar chiar și atunci, mai ales atunci, suntem alături de tine. Mazda Europe Service te va ajuta să pleci din nou la drum în peste 30 de țări din Europa*. 

Disclaimer

O condiție prealabilă pentru realizarea dreptului la garanție este întreținerea și inspecțiile regulate ale caroseriei în domeniul și intervalele prescrise de producător.

Mazda România își rezervă dreptul de efectua modificări la nivelul prețurilor, specificațiilor și echipamentelor datorită dezvoltării constante a produselor sale.
Toate datele prezentate sunt neangajante și sub rezerva greșelilor de tipar.

Preţurile comunicate includ TVA (19%). Culorile și unele elemente de exterior și/sau interior pot fi diferite pe ecran față de modelul din realitate. Când faceți referință la acestea, se recomandă să contactați dealerul Mazda.

 

Dacă ai nevoie de ajutor cu maşina – fie că este vorba de remorcarea vehiculului până acasă, sau de recuperarea vehiculului de acasă – suntem gata să te ajutăm. În cazuri de accident, furt sau chiar vandalizarea maşinii, vei primi din partea noastră asistenţă la nivel local. Serviciul Mazda Europe Service este disponibil 24 ore pe zi, 365 zile pe an, în mai mult de 30 de ţări europene.

Vei primi asistenţă rutieră gratuită pentru 1 an de la achiziţia maşinii noi şi ulterior în fiecare an după efectuarea reviziei periodice la un reparator autorizat Mazda.