Versiunea actualizată a Mazda CX-5 își face debutul european și se prezintă într-o nouă culoare exterioară, Alb Rodium, preluată de la fratele mai mare, Mazda CX-60. Varianta 2023 oferă pentru prima dată în echiparea acestui SUV sistemul Mazda M Hybrid, ce utilizează frânarea regenerativă pentru a recupera energia rezultată în timpul frânării. Mazda CX-5 2023 vine și cu niveluri de echipare armonizate la nivel european.

 

Mulțumită tehnologiei mild hybrid, energia stocată este ulterior folosită pentru alimentarea sistemelor electronice de la bord. Totodată, sistemul mild hybrid de la Mazda folosește un motor electric ce asistă motorul termic la plecarea de pe loc. Astfel, se obține o economie de carburant, iar în mers, sistemul face schimbarea treptelor de viteză și mai ușoară pentru o experiență de condus și mai confortabilă. Mazda2, Mazda3 și Mazda CX-30 mai folosesc această tehnologie. 

Mazda Cx 5

Noua gamă armonizată constă în trei pachete de dotări: PRIME-LINE, CENTER-LINE și EXCLUSIVE-LINE. La toate acestea se adaugă patru ediții speciale: ADVANTAGE, NEWGROUND, HOMURA și TAKUMI. Mazda CX-5 2023 mai aduce o serie de actualizări de conectivitate, astfel că de acum accesul la Apple Carplay/Android Auto se poate face fără fir, iar ecranul central este tactil în momentul utilizării Apple Carplay sau Android Auto. De asemenea, șoferul și pasagerii au la dispoziție porturi USB tip C. Mazda CX-5 2023 oferă o echipare bogată în standard de la faruri și stopuri LED, lumini diurne LED, antenă tip înotătoare de rechin, stopuri LED la o serie de sisteme avansate de siguranță și confort.

2023 Mazda Cx 5 Zs Int 1 Image

În funcție de nivelul de dotări ales, sunt disponibile mai multe pachete de opțiuni suplimentare, printre care: Connectivity & Convenience Pack care include, printre altele, jante din aliaj de 19”, senzori de parcare (față/spate), cameră video marșarier și scaune față și volan încălzite, Comfort Pack Black/White, cu dotări precum tapițerie din piele de culoare neagră sau albă, scaune reglabile electric pentru șofer și pasageri, ventilate și scaune spate încălzite și Sunroof Pack care include trapa. 

 

Modelul beneficiază de 6 ani garanție și tracțiune 4x4 cadou și poate fi deja comandat de la Arian Motors, Irmex Brăila sau Rădăcini Motors Brașov.

Detalii la 0737.600.600 sau relatii.clienti@radacini.ro