Alături de deschiderea sistemului de comenzi, Mazda a publicat și listele complete de prețuri ale noii Mazda CX-80., de la 61.190 Euro cu TVA inclus. Noua navă amiral este disponibilă fie cu puternicul motor cu șase cilindri în linie, în care cilindreea mai mare de 3,3l e-SKYACTIV D combină în mod optim puterea, economia de combustibil și emisiile reduse de NOX și CO2 - fie cu motorul hibrid plug-in de 2,5 l cu o autonomie de condus complet electric de până la 60 km. PHEV înseamnă o combinație convenabilă de accelerație electrică sportivă și autonomie exclusiv electrică, care oferă șoferului o flexibilitate maximă. Mazda CX-80 oferă o gamă largă de echipamente combinate în pachete practice și trei posibilități de configurare a celor trei rânduri de scaune. De asemenea, oferă o variantă cu 7 locuri, în care al doilea rând este format dintr-o banchetă pentru trei pasageri. Două culori noi - Artisan Red și Melting Copper fac ca mașina să aibă un aspect distinctiv, elegant și să se remarce în mulțime.

Primim deja comenzi in reteaua noastră, iar primele vehicule vor ajunge pe piețele europene la începutul toamnei acestul an.

Detalii la 0737.600.600

Arian Motors Pipera

Arian Motors Militari

Arian Motors Constanța

Irmex Brăila

Rădăcini Motors Brașov

2024 Mazda Cx 80 Ar Still 13 Lowres Image

La începutul acestui an, Mazda a prezentat cel mai mare SUV al mărcii de pe piața europeană, Mazda CX-80. Autovehiculul face o afirmație clară pe mai multe planuri cu privire la direcțiile înspre care Mazda se îndreaptă. Un nou model emblematic pentru Mazda, acesta a fost creat cu grijă pentru a provoca mărcile premium consacrate de pe piața europeană. Toți dealerii autorizați Mazda pot prelua acum comenzi pentru noua Mazda CX-80.

 

Mazda se dedică abordării multisoluție a mobilității sustenabile și să ofere varianta potrivită la momentul potrivit. În acest sens, compania a dezvoltat trei linii de produse distincte: grupul „Small Product”, bazat pe arhitectura scalabilă Skyactiv cu dispunere transversală; grupul „Large Product”, cu arhitectura scalabilă Skyactiv cu dispunere longitudinală; și modelele sale EV, susținute de arhitectura scalabilă Skyactiv EV de la Mazda.

 

După lansarea SUV-ului CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul„ Large Product” al companiei. Având trei rânduri de scaune, este cea mai spațioasă mașină din gama europeană a Mazda. Confortabilă, polivalentă și fabricată în Japonia, noua Mazda CX-80 combină un design progresist ancorat în estetica japoneză cu o flexibilitate remarcabilă a spațiului din habitaclu, tehnologie superioară și caracteristici comune SUV-urilor premium din acest segment, precum și cu performanțele de condus caracteristice oferite de vehiculele Mazda.

Mazda Cx 80