Contact

Noul ID. Buzz & ID. Buzz Cargo3261 5239004813059940256 N

Cu modelele ID. Buzz și ID. Buzz Cargo, aducem designul emblematic în era mobilității electrice. Tehnologiile de ultimă generație, funcțiile digitale și noile concepte asigură confortul mobil care stabilește noi standarde. Indiferent dacă îl folosești ca vehicul de familie sau transporți marfă: ID. Buzz și ID. Buzz Cargo sunt alături de tine și îți crează o dispoziție bună cu zâmbetul lor caracteristic.

Noul ID. Buzz

Noul ID. Buzz este emblema noastră pentru epoca electrică. Pentru lansare, am făcut echipă cu alte personaje emblematice: eroii din Star Wars. Au fost entuziasmați din primul moment. ID. Buzz nu impresionează numai cu șarmul său unic, ci și cu tehnologiile de ultimă oră și oferă un sentiment complet nou de spațiu. Aceste aspecte îl fac un companion agreabil, inteligent pentru fiecare aventură. Indiferent în ce galaxie te-ai afla.

Întăriri fantastice pentru Volkswagen: Ewan McGregor devine ambasador de marcă

Cu Ewan McGregor am adus alături de noi o forță redutabilă. Actorul este un entuziast Volkswagen, deținând propria colecție de mașini de epocă, dintre care pe una a electrificat-o el însuși. În calitate de ambasador UNICEF UK de mulți ani, el luptă pentru cauze caritabile din întreaga lume. Astfel, Ewan este partenerul perfect pentru o misiune comună: aceea de a face mobilitatea viitorului mai sustenabilă.

ID. Buzz și ID. Buzz Cargo: e-mobilitatea unei noi generații

Încarci oricând: rapid si flexibil

Încărcare rapidă, soluții de încărcare inteligente și, în același timp, potrivite pentru călătorii lungi: în timp ce trebuie să vizitați o benzinărie pentru a alimenta cu un motor cu ardere, puteți încărca noile ID. Buzz și ID. Buzz Cargo atunci când sunt oricum staționare - fie acasă, fie pe drum. De exemplu la serviciu, în fața supermarketului sau într-o parcare. Acest lucru face ca utilizarea de zi cu zi să fie mult mai flexibilă și mai convenabilă. Capacitatea maximă de încărcare a lui ID. Buzz și ID. Buzz Cargo are o putere de până la 11 kW pentru încărcare obișnuită (AC). Cu încărcare rapidă (DC), puterea maximă de încărcare a ambelor modele este de până la 170 kW. Dacă aceasta este disponibilă pe autostrad, poate dura aproximativ 30 de minute pentru a încărca bateria de la 5% la 80%1. 

Id Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo devine colegul ideal de muncă

Spațiu mare de încărcare, cu dimensiuni compacte și în același timp complet electric: ID. Buzz Cargo este gata să redefinească mobilitatea comercială. Datorită designului modern al spațiului de încărcare, impresionează prin spațiu pentru doi europaleți încărcați lateral.

ID. Buzz Cargo – spațiu mare de marfă într-o zonă compactă

Un "cal de bătaie" complet electric, cu un spațiu mare de încărcare pe o zonă compactă: cu ID. Buzz Cargo, lansăm următoarea generație de mobilitate comercială. Conceptul de spațiu de încărcare nou conceput are spațiu pentru doi europaleți. Împreună cu volumul mare de încărcare de până la 3,9 metri cubi2 și sarcina utilă de până la 650 kg, ID. Buzz Cargo livrează aproape oriunde - chiar și pe străzile înguste ale orașului datorită unei raze de bracaj de doar 11,09 metri. Cea de-a doua ușă glisantă opțională de pe partea șoferului face încărcarea și descărcarea mult mai facilă pentru dvs. și echipa dvs. În plus, e-drive-ul puternic al noului ID. Buzz Cargo cu cârlig de remorcă opțional permite tractarea unei încărcături de până la 1.000 de kilograme.

noul ID. Buzz

Concept inovator al spațiilor

În exterior și în interior: totul este regândit


Experimentați împreună mobilitatea ecologică: fie cu întreaga familie sau într-o excursie cu prietenii, fie în oraș sau la țară: noul ID. Buzz este un vehicul multifuncțional, potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și confortabil

ID. Buzz – senzație generoasă de spațiu combinată cu durabilitatea modernă

Un echipament multifuncțional pentru aproape toate provocările de zi cu zi: cu ID. Buzz, mașina devine un punct de întâlnire cu care puteți experimenta mobilitatea de mâine astăzi. Datorită interiorului complet regândit, oferă un nou nivel de spațiu pentru picioare. Când este complet ocupat, modelul cu cinci locuri are disponibil până la 1.121 de litri în spatele celui de-al doilea rând de scaune3. ID. Buzz Box, opțional, detașabil, între scaunul șoferului și scaunul pasagerului din față oferă și mai mult spațiu de depozitare. Băuturile îmbuteliate, ochelarii de soare sau tichetele de parcare sunt bine sortate și întotdeauna la îndemână. În plus, interiorul fără piele, fabricat parțial din materiale reciclate, arată că soluțiile holistice sunt importante atunci când se dezvoltă produse durabile.

Designul modern se întâlnește cu tehnologia inovatoare

Inspirat de primul Bulli, designul vizionar al lui ID. Buzz și ID. Buzz Cargo combină tehnologia inovatoare cu dimensiunile compacte. Datorită razei mici de bracaj, ambele modele sunt extrem de potrivite pentru străzile înguste ale orașului. Tehnologia modernă de iluminare a lui ID. Buzz și ID. Buzz Cargo asigură, de asemenea, un nivel ridicat de confort de zi cu zi - atât în uz privat, cât și comercial. De exemplu, dacă doriți să ajungeți la sau de la vehicul pe întuneric, farurile vă vor face traseul vizibil. În plus, ambele modele vă întâmpină cu o "clipire" prietenoasă de la farurile lor opționale LED-Matrix, de îndată ce vă apropiați de ele cu cheia mașinii, împreună cu sistemul opțional de blocare și pornire Keyless Advanced.