Noul motor electric a fost optimizat în primul rând în ceea ce privește consumul său de energie. În funcție de dimensiunile bateriei, se estimează că vor fi posibile autonomii conform standardului WLTP de până la 700 de kilometri și capacități de încărcare de până la aproximativ 200 kW. ID.7 subliniază, astfel, adecvarea sa pentru distanțe lungi pentru șoferii frecvenți și clienții de flote. ID.7 are aproape cinci metri lungime și a fost proiectat pe baza principiilor aerodinamicii. Acoperișul său se încline elegant spre spate în stil coupé și contribuie la realizarea unui coeficient de frecare excelent de aproximativ 0,23, în funcție de echiparea vehiculului.

Db2023au00305 Medium

ID.7 este primul model MEB cu o generație complet nouă de conducere extrem de eficientă. Cu 210 kW (286 CP), este cel mai puternic și cu cel mai mare cuplu motor electric într-un model Volkswagen ID. până acum. Această variantă de putere este utilizată în ID.7 independent de dimensiunea bateriei alese. Unitatea de putere cu denumirea internă APP550 a fost dezvoltată împreună cu Volkswagen Group Components din Kassel (Germania) și este, de asemenea, produsă acolo.

ID.7 spate

Thomas Schäfer, CEO al Volkswagen Passenger Cars: "Cu ID.7, facem următorul pas în ofensiva noastră electrică. Limuzina oferă un nivel ridicat de confort și autonomii lungi. Până în 2026, vom oferi cea mai largă gamă electrică dintre toți producătorii din Europa - de la modelul de intrare pentru mai puțin de 25.000 de euro până la ID.7 ca noul model de top din familia ID. Scopul nostru este de a obține o cotă de piață a mașinilor electrice de 80% în Europa până în 2030. Din 2033, Volkswagen va produce doar vehicule electrice în Europa."

Kai Grünitz, membru al Consiliului de Administrație al mărcii responsabil pentru dezvoltare: "ID.7 stabilește noi standarde de eficiență pe baza matricei modulare de conducere electrică (MEB). Ne propunem o autonomie de până la 700 de kilometri conform standardului WLTP. Aceasta este posibilă datorită unei aerodinamici foarte bune și prin creșterea semnificativă a eficienței în domeniile trenului de putere și managementul termic."

ID.7

Volkswagen prezintă acum noul ID.7, primul model electric global al mărcii pentru clasa de mijloc-superioară. Combinarea autonomiilor de până la 700 de kilometri (WLTP), a interiorului spațios și a tehnologiilor premium fac din ID.7 o limuzină confortabilă pentru călătoriile de lungă distanță și deschide un nou segment pentru familia ID. Cu o lungime de aproape cinci metri, modelul are, de asemenea, un concept de operare orientat către client și o apariție de înaltă calitate. Lansarea ID.7 este planificată pentru anul acesta în Europa și China și începând cu 2024 în America de Nord.

Noul Volkswagen ID.7