Contact

Corsa cu ediția limitată „40 de ani”

Când primul Opel Corsa părăsea linia de asamblare în 1982, se deschidea primul capitol al unei povești de succes care se scrie și în prezent. Astăzi, 40 de ani și șase generații de modele mai târziu, au fost asamblate peste 14 milioane de unități; cererea pentru cea mai bine vândută mașină de clasă mică se menține la același nivel ridicat, în special pentru Corsa-e 100% electric. Opel va sărbători Jubileul cu modelul special „Corsa 40 Ani”, care va fi pus în vânzare în săptămânile următoare pe piețe selectate din Europa. 

Jubileul Corsa cu ediția limitată „40 de ani”.

Ediția limitată - Opel va produce numai 1.982 de unități – modelul oferă o nouă culoare de caroserie „Rekord Red”, care amintește foarte mult de roșul folosit pe modelul Corsa A original. Contrastul este oferit de plafonul negru și ornamentele de culoare neagră, cum ar fi emblema Opel Blitz, butonul de deschidere a hayonului și plăcuța de identificare a modelului Corsa, situată central. Jantele din aliaj ușor de 17 inch, în negru lucios, cu inserții de gri mat, subliniază aspectul dinamic al modelului.

 

La interior, „Corsa 40 Ani” nu este doar nostalgică, ci și extrem de modernă. Habitaclul adoptă un stil neconvențional, la fel ca prima generație, în special cu interpretarea modernă a ornamentului original al scaunelor cu tapițerie cu motive tartan. Cumpărătorii vor putea, de asemenea, să afișeze ei înșiși acest model atemporal – fără costuri suplimentare – cu șosetele cu motive tartan în ediție limitată cu designul actual, precum și cel al modelului Corsa A original. 

Emblema ediției limitate este, de asemenea, unică. Fiecare „Corsa 40 Ani” va avea propria etichetă numerotată de la 0001 la 1982, situată pe decorul negru al panoului de instrumente de pe partea pasagerului. În plus, modelul special oferă numeroase dotări de confort și siguranță în dotare standard. Lista variază de la Radio Multimedia (compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto) și farurile LED, până la sistemele electronice de asistență a șoferului, cum ar fi alerta de coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor.

 

Opel Corsa este cea mai bine vândută mașină de clasă mică de pe piața germană. În plus, în luna mai, Corsa-e a depășit, de asemenea, vânzările tuturor mașinilor electrice cu baterie în Germania.