Contact

TIMELINE

Dealer Daewoo numarul 1

Colaborarea excelentă cu Daewoo Automobile România, rezultatele foarte bune obținute în activitatea de distribuție a automobilelor Daewoo, ne-au adus distincția de “Dealer - numărul 1”. Grupul a simțit nevoia unei noi extinderi tot pe domeniul auto, aducând pe piață un al doilea brand, Subaru, devenind importator în România. Un alt pas în dezvoltarea Rădăcini Grup a fost înființarea Rădăcini Motors în octombrie 2005. Prin intermediul Rădăcini Motors se oficializează un parteneriat cu General Motors pentru reprezentarea mărcilor Opel și Chevrolet. 


Opel și Chevrolet Rădăcini

Are loc inaugurarea primului showroom Opel & Chevrolet în București – Bd. Timisoara, cu o investiție de 2 milioane Euro. Este vorba de o locatie de tip 3S (vanzari, service, piese de schimb) cu o suprafață totală construită de 2200 mp, din care 500 mp sunt destinați showroom-ului modern.

SC IRMEX SA Brăila a luat ființă în Brăila în 1949 și avea ca obiect de activitate servicii de exploatare și reparatii ale utilajelor pentru construcții și mecanizare . Activitatea de vânzări și service auto a început în anul 2000 , ca dealer și service autorizat DAEWOO și a avut o evoluție permanentă, eforturile noastre fiind recunoscute prin conferirea de către DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA a titlului de “dealer excelent”.