Are loc inaugurarea primului showroom Opel & Chevrolet în București – Bd. Timisoara, cu o investiție de 2 milioane Euro. Este vorba de o locatie de tip 3S (vanzari, service, piese de schimb) cu o suprafață totală construită de 2200 mp, din care 500 mp sunt destinați showroom-ului modern.

SC IRMEX SA Brăila a luat ființă în Brăila în 1949 și avea ca obiect de activitate servicii de exploatare și reparatii ale utilajelor pentru construcții și mecanizare . Activitatea de vânzări și service auto a început în anul 2000 , ca dealer și service autorizat DAEWOO și a avut o evoluție permanentă, eforturile noastre fiind recunoscute prin conferirea de către DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA a titlului de “dealer excelent”.

Opel și Chevrolet Rădăcini

Colaborarea excelentă cu Daewoo Automobile România, rezultatele foarte bune obținute în activitatea de distribuție a automobilelor Daewoo, ne-au adus distincția de “Dealer - numărul 1”. Grupul a simțit nevoia unei noi extinderi tot pe domeniul auto, aducând pe piață un al doilea brand, Subaru, devenind importator în România. Un alt pas în dezvoltarea Rădăcini Grup a fost înființarea Rădăcini Motors în octombrie 2005. Prin intermediul Rădăcini Motors se oficializează un parteneriat cu General Motors pentru reprezentarea mărcilor Opel și Chevrolet. 


Dealer Daewoo numarul 1