Dotarile sunt de ultima generatie si au necesitat investitii de circa 2 milioane Euro. Tot in acest an, in Brasov, se deschide si cel de-al patrulea centru integrat de vanzari si service Opel & Chevrolet, mutare care a necesitat o investitie de 4 milioane Euro, pentru teren si constructia unei cladiri cu o suprafata de 1250 mp, din care 400 mp sunt alocati showroomului. La data de 01 iunie 2007 se semneaza cu General Motors contractele de dealer si service autorizat OPEL si CHEVROLET pentru Radacini Motors – punct de lucru Braila , firma a Grupului Radacini , activitatea desfasurindu-se in perimetrul IRMEX SA

2007 3

La mai putin de 2 ani de la inaugurarea primului showroom, isi deschide portile in Braila in fosta locatie Irmex Auto Center, cel de-al doilea showroom si service Opel & Chevrolet. Complexul auto cuprinde showroomul, cu o suprafata construita de peste 650 mp, service-ul auto cu o suprafata de circa 450 mp, atelierul de caroserii (tinichigerie vopsitorie) cu o suprafata de 500 mp, anexele si parcare pentru autoturisme. 

2007 2

Prin intermediul Arian Motors grupul devine al 4-lea dealer Mazda din Romania si are loc inagurarea showroom-ului Mazda in zona de vest a capitalei. Cu incredere in sloganul “Dealer numarul 1”, Arian Motors devine cel mai mare dealer Mazda, cu vanzari de circa 40% din numarul total al masinilor Mazda importate in Romania. 

Tot in 2007, Radacini Motors a intrat pe segmentul auto premium, devenind importator unic in Romania pentru legendarele brand-uri americane (North American Vehicles): Cadillac, Corvette si Hummer, aflate tot in portofoliul General Motors. Pentru a marca aceasta premiera, Radacini Motors a participat la SIAB cu un stand moden in care au fost expuse cele mai reprezentative modele: Cadillac Escalade, Corvette, Hummer H3. 


Timeline Rădăcini 2007