In 2011, Grupul Radacini devine dealer pentru marca Citroen, cu 2 showroom-uri: unul in Constanta si celalalt in Bucuresti, in Bd. Marasesti. La data de 22 martie 2011 se semneaza Contractul de service cu IVECO Romania pentru autospecializate IVECO Massif din dotarea Inspectoratului General al politiei de Frontiera pentru SC IRMEX SA .La data de 03 octombrie 2011 se semneaza contractul de concesionar si reparator agreat Citroen pentru Radacini Motors – punct de lucru Braila. Incepind cu data de 17 octombrie 2011 SC IRMEX SA desfasoara activitati de dealer si service autorizat SUZUKI .

Flore mașini speciale

Clientii au la dispozitie o sala de asteptare cu minibar, dar si un spatiu pentru parcare de 3.000 mp, iar ca o alta noutate in domeniul serviciilor oferite amintim posibilitatea de schimbare si depozitare a anvelopelor de iarna/vara. In ianuarie 2010 se semneaza contractul de Master Franciza pentru Romania de catre Domino’s Pizza si Grupul Radacini. Pe 5 August 2010 grupul inaugureaza primul magazin Domino’s Pizza din Romania, in Bucuresti pe Sos. Pipera 46C. 

Citroen Rădăcini

Perioada 2009-2011 marcheaza noi schimbari si provocari in evolutia grupului Radacini. In vara anului 2009 a fost finalizat complexul multibrand in orasul Constanta. Cu o suprafata de expunere a autoturismelor mai mult decat generoasa – 750 mp – si o suprafata dubla dedicata service-ului (10 posturi de lucru, linie ITP, geometrie si service roti, tinichigerie, vopsitorie), este cea mai mare locatie Radacini Motors din tara si a necesitat o investitie de 2.5 mil €. 

Opel Constanța