up! e mic dar polivalent, căci funcționează pe benzină sau pe curent electric.

up! are motorizarea potrivită pentru fiecare. Foarte sportivă sau foarte economică, de exemplu.

Dumneavoastră alegeți!

OFERTA Volkswagen up!

Volkswagen up!

Începând cu 25.835 EUR cu Tva


La fel de personal ca poza de profil.

up! naşte pasiuni cu designul său plin de personalitate și oferă numeroase posibilități de personalizare.


up! va fi exact pe gustul dumneavoastră, căci dumneavoastră alegeți una dintre cele 10 culori disponibile pentru exterior și pentru plafonul contrastant. De asemenea, aveți la dispoziție numeroase modele de jante. Barele de protecție, cu prizele de aer cu grile cu model de fagure, farurile cu LED-uri incluse în dotarea standard și oglinzile exterioare cu lumini de semnalizare integrate subliniază toate designul proaspăt al modelului up!


În up! este totuși cel mai frumos!

Când urcaţi în up!, vă simțiți de parcă aţi ajuns acasă, pentru că numeroasele posibilităţi de personalizare vă permit să-l faceţi să arate exact aşa cum vă doriţi. Dashpad, tapiţerie sau iluminare ambientală: dumneavoastră decideţi ce anume vă place, pentru a vă simţi bine în maşină.


Technologie.

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru up! se evidenţiază prin consumul redus, cuplul ridicat şi puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care călătoresc mult și cu plăcere, dar sunt atenţi şi la consum.


Confortul.

up! vă oferă un nivel ridicat de confort, îmbrăcat în dimensiuni compacte. Dotările sale de bază cuprinzătoare și operarea facilă au grijă ca ziua dumneavoastră să decurgă mereu relaxat.


beats up!: Sunet la nivel înalt.

La up! beats (= Comfortline cu pachet beats), totul se învârte în jurul muzicii. Şase difuzoare, un subwoofer în spaţiul roţii de rezervă şi un amplificator digital de 300 waţi cu opt canale redau dinamic sunetul original Beats, setările fiind optime pentru întregul automobil. Astfel, fiecare călătorie poate să se transforme într-o ieşire la club.

Stație de încărcare MOON CADOU la achiziția oricărui model e-up!

Pornește încărcat spre un viitor 100% electric! La achiziția oricarui model e-up! primești gratuit o stație de încărcare MOON ID Charger 7.4 kW.


up cadou statie moon


Polo: fiabil, sigur şi sportiv. Cu limbajul clar al formelor şi cu liniile elegante, a găsit echilibrul perfect între design şi funcţionalitate, impresionând cu dotări confortabile, sigure şi moderne.

oferta Vw Polo Orange

Volkswagen Polo

Începând cu19.071 EUR  cu Tva


Incitant și totodată relaxant.

Polo a crescut mai mare și dispune acum de un design și mai dinamic. Nivelul ridicat de siguranță se datorează, printre altele, sistemelor de asistenţă incluse în dotarea standard, precum, de pildă, sistemului de monitorizare a vecinătăţii Front Assist inclusiv funcţiile City de frânare de urgenţă și Pedestrian Monitoring.


Protector și stilat.

Polo are grijă de dumneavoastră din toate punctele de vedere. Dispunând de şi mai multe sisteme de asistenţă decât modelul precedent, Polo este atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul maşinii. Deşi, cel mai interesant este chiar el însuşi, cu designul său nou, cu linia profilului coborâtă, cu contururi dinamice şi faruri cu design nou.Exteriorul

Exprimați-vă.

Polo este sportiv şi are o personalitate puternică. Partea frontală nouă pare şi mai dinamică, datorită capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale îi conferă o lăţime vizuală mai accentuată. Alura sportivă, dimensiunile compacte şi consolele scurte sunt semnele senzaţiilor speciale pe care le vor trăi cei care vor conduce această maşină.Interiorul.

Mai mult spaţiu pentru confortul dumneavoastră.

Printre dotările speciale ale modelului Polo se numără iluminarea ambientală (dotare standard pentru Highline), scaunele cu suport lombar opţional, precum şi inserţiile decorative. De asemenea, Polo a crescut, ceea ce înseamnă mai mult spaţiu la cap şi la picioare pentru şofer, pentru pasagerul din faţă şi pentru pasagerii din spate.


Infotainment.

Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Polo vă oferă diferite posibilităţi de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.


Sisteme de asistenţă.

Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru Polo contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi complet. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi direct de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.


Confortul.

Veţi fi foarte plăcut impresionat de confortul călătoriilor la bordul modelului Polo. Datorită dotărilor pentru confort, poziţia pe scaun este confortabilă şi vă menajează spatele. Puteţi, de asemenea, seta condiţiile climatice preferate, folosind sistemul de climatizare Climatronic.


Caracter. În fiecare zi.


Noul Taigo. Pentru cei care își stabilesc propriile tendințe. Care preferă să influențeze, și nu să fie influențați. Care nu au numai stil, ci și caracter. Și care găsesc extraordinarul în lucrurile de zi cu zi.

Taigo oferta

Volkswagen Taigo

Începând cu 19.103 EUR cu Tva


Habitaclu

Ispititor de inovator

Interior noului model Taigo vă salută îmbietor. Cu un panou de bord soft touch de înaltă calitate ca standard și chiar cu un decor color pentru linia de echipare Style, la cerere Începând cu varianta de echipare Life, puteți să vă încărcați dispozitivele cu ușurință, chiar și de pe bancheta din spate, utilizând interfața USB din cotiera centrală a scaunelor față. Însă și volanul multifuncțional1, standard începând cu linia de echipare Life, îmbrăcat în piele, demonstrează faptul că tot ce se află în acest cockpit se concentrează pe un stil de viață conectat.


Față

Un nou chip

Taigo arată deja sportiv și modern de la prima privire. Un element marcant: banda luminoasă elegantă de leduri, care continuă pe întreaga parte frontală, până la logoul Volkswagen și creează o conexiune cu farurile IQ.LIGHT - LED matrix1 cu o semnătură luminoasă impresionantă. Proiectoarele de ceață sunt integrate în lateralele barei de protecție masive.


* Opțional pentru liniile de echipare Life și R-Line, standard pentru linia de echipare Style.Spate

Expresiv din toate punctele de vedere

Partea oblică din spate a autovehiculului, cu semnătura sa luminoasă modernă, continuă aspectul sportiv. Designul de coupé este accentuat de blocul optic spate cu leduri roșu închis zvelt, cu bandă luminoasă continuă, care, de la muchia distinctă a plafonului până la șorțul spate dinamic, demonstrează faptul că noul Taigo iubește să depășească banalul.Keyless Access

Taigo, deschide-te!

Nu vă mai bateți capul cu căutatul cheii mașinii în buzunarele pantalonilor, poșetă sau buzunarul jachetei: odată ce aveți cheia cu dumneavoastră și vă aflați la o distanță mai mică de 1,5 metri de modelul dumneavoastră Taigo, ușile și capacul portbagajului se descuie opțional ca prin magie.1 De asemenea, nu aveți nevoie de cheie pentru a porni motorul. Nu trebuie decât să apăsați un buton. Iar în cazul puțin probabil în care sistemul Keyless Access2 nu funcționează, probabil că nu aveți cheia în geantă. Poate a rămas pe masa din bucătărie?


* Keyless Access vă asistă în cadrul limitelor sistemului.

** Disponibil opțional începând cu linia de echipare Life.Trapa panoramică glisantă și rabatabilă

Perspective celeste

Cu o suprafață vitrată enormă, care se întinde pe întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică glisantă și rabatabilă disponibilă opțional începând cu linia de echipare Life este un element care atrage privirile. Și mai uluitor: panorama liberă a cerului. Și razele soarelui și aer proaspăt fără limite. Dumneavoastră decideți cât de mult doriți: trapa poate fi rabatată sau deschisă complet. Iar dacă lumina este prea puternică, geamul fumuriu și o jaluzea1 de înaltă calitate dau o mână de ajutor.*


* Barele de plafon nu sunt disponibile dacă se alege trapa panoramică glisantă și rabatabilă. Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți la distanță.

IQ.DRIVE Travel Assist

Dacă optați pentru sistemul IQ.DRIVE Travel Assist1),2), disponibil începând cu linia de echipare Life, modelul Taigo dispune de un volan capacitiv: datorită suprafeței sale tactile, acesta poate detecta automat dacă aveți sau nu, la propriu, autovehiculul "în mâini sigure" în orice moment:


Pe autostrăzi și drumuri principale bine dezvoltate, în special, IQ.DRIVE poate păstra pentru dumneavoastră banda de circulație și viteza și poate ține cont de distanța față de traficul din față1)3) 

În combinație cu cutia de viteze cu ambreiaj dublu (DSG), vă puteți relaxa atunci când vă luptați cu aglomerația și traficul bară la bară.


Noua formă a încrederii în sine


Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.

noul t roc oferta pret

Volkswagen T-Roc

Începând cu 23.539 EUR cu Tva


Puterea vine din interior

T-Roc


Interiorul modelului T-Roc vă întâmpină cu echipamente de înaltă calitate. O planșă de bord suplu, cu cusături decorative sporește senzația de înaltă calitate a postului de conducere digitalizat. Butoanele clasice au fost înlocuite aici cu suprafețe moderne, tactile - la fel ca și pe volanul sport multifuncțional, standard pentru linia de echipare R-Line. Și scaunele se încadrează în noua calitate a interiorului: de exemplu, pentru linia de echipare Style, cu huse de înaltă calitate și estetică atrăgătoare, din Artvelours. Dacă doriți și mai mult confort, alegeți scaunele nou proiectate din piele, cu reglare electrică pe 14 direcții și încălzire.Climatronic cu interfață tactilă

Vă răspunde


Sistemul opțional de climatizare Air Care Climatronic din noul T-Roc asigură un climat plăcut peste tot. Comenzile și afișajele sunt digitalizate acum și sunt accesibile la o singură atingere de deget, prin intermediul unui ecran tactil, ceea ce face operarea extrem de intuitivă și oferă postului de conducere un aspect deosebit de modern. Striațiile de ghidare funcționale asigură operarea simplă și comodă și în timpul condusului. Aceasta înseamnă că temperatura perfectă este la doar o atingere distanță.Cockpit digital

Mențineți-vă privirea asupra celui mai important lucru: drumul


Cockpit-ul digital standard rezumă toate informațiile relevante pentru dumneavoastră în noul T-Roc pe un afișaj color de 20,3 cm (8-inch) cu grafică atrăgătoare. Prin urmare, utilizând volanul multifuncțional, puteți accesa comod funcții precum audio, telefonie sau sisteme de asistență prin intermediul panoului de bord, în timp ce conduceți. Vă puteți echipa de asemenea opțional modelul T-Roc cu Digital Cockpit Pro1. Cu un afișaj de înaltă rezoluție de 10,25 inch, acesta oferă o gamă variată de opțiuni pentru configurarea individuală și afișaje suplimentare, cum ar fi afișareIQ.LIGHT

Un alt element esențial: lumina inteligentă


Indiferent dacă circulați ziua sau noaptea sau pe vreme rea, farurile IQ.LIGHT LED matrix, disponibile opțional începând cu linia de echipare T-Roc Style, asigură vizibilitate mai bună. În timp ce Dynamic Light Assist ajută la iluminarea predictivă a drumurilor cu curbe și asigură faptul că traficul din sens opus nu este orbit atunci când sunt active farurile pentru fază lungă4, segmentele de leduri individuale ale sistemului de iluminat de ultimă generație asigură o distribuție mai bună a luminii prin activare și dezactivare specifică, în funcție de situația de rulare. Acest aspect nu îmbunătățește numai siguranța dumneavoastră, ci și pe cea a celorlalți participanți la trafic.Deschidere & închidere simplă

Ajutorul de zi cu zi pentru încărcare ușoară


Aveți din nou mâinile ocupate cu bagaje? Acum puteți deschide și închide portbagajul noului T-Roc cu ușurință, cu piciorul. Cu pachetul opțional Deschidere & închidere simplă, sistemul Keyless Access identifică cheia autovehiculului aflată în buzunarul dumneavoastră. Nu este nevoie decât de o scurtă mișcare sub partea din spate - și capota electrică a portbagajului se deschide sau se închide automat. După cum puteți vedea, tehnologiile inovatoare simplifică numeroase lucruri în viața cotidiană.Noi începuturi


ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

ID3 oferta Pret

Volkswagen ID.3


Design

ID.3 vă salută. Cu lumină.


ID.3 vă recunoaște când vă apropiați de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. Farurile Matrix LED opționale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parcă v-ar face cu ochiul, conferindu-i mașinii un caracter oarecum uman. ID.Light de la interior vă face să vă simțiți instantaneu bine-venit. Când pornește mașina, scoate un mic sunet specific, pentru a vă stârni cheful de a pleca la drum. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.Exteriorul

Mai puțin maşină. Mai mult ID.


Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.Interiorul

Deci? Cum vă place interiorul?


Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce vă îmbie să luați loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.Iluminarea ambientală

O opțiune evidentă: culori plăcute, pentru călătorii relaxante.


O personalitate și mai puternică pentru propriul dumneavoastră ID.3. Alegeți una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Puteți alege și dacă lumina să fie rece sau caldă.


ID.3 impresionează cu designul său smart și atractiv. Pe toți, fie șoferi, pasageri sau trecători.


Stație de încărcare MOON CADOU
la achiziția oricărui model ID.3 sau ID.4

Cere ofertă  

cadou statie moon


Destinat pentru măreție


Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.  

Vw Id4 oferte pret

Noul ID.4 de la Volkswagen

Începând cu 48.219 EUR cu Tva


Design cromatic

Pur și simplu inconfundabil


Prin intermediul pachetului opțional Exterieur Style, noul ID.4 vă oferă multă flexibilitate, pentru a străluci și la exterior, de exemplu, prin culoarea dorită de dumneavoastră. Ce este deosebit: Vopseaua metalizată opțională aleasă de dumneavoastră întâlnește un plafon jos, de culoare neagră, un cadru de plafon și stâlpi C de culoare argintie. O semnătură cromatică, ce se joacă cu contraste. Exact la fel ca modelul ID.4.Interior

Bun venit în Open Space


Interiorul noului ID.4 este proiectat într-un mod atât de inteligent și de generos, încât vă oferă dumneavoastră și familiei dumneavoastră o senzație impresionantă de spațiu. Și puteți observa acest lucru încă de la urcare: mult spațiu pentru picioare, o consolă centrală reglabilă variabil și scaune comode, disponibile, la alegere, cu reglare electrică și funcție de memorie. La acestea se adaugă un afișaj tactil mare, central, de 30,5 cm (12 inch), precum și un volan multifuncțional cu feedback prin vibrații. Iluminarea ambientală în culorile alese de dumneavoastră subliniază caracterul de spațiu al relaxării. Împreună cu plafonul panoramic opțional, veți savura astfel o călătorie relaxată.Putere & Autonomie

Energia vă duce mai departe


Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend - toate acestea sunt posibile cu ID.4 ¹⁾. La modelele 1ST și 1ST Max este disponibilă o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie de 360-520 km²⁾ , precum și o putere de 150 kW cu Performance Upgrade.Încărcare

Mereu alimentat cu curent de încărcare


Avantajul autovehiculelor electrice: încărcarea este posibilă aproape oriunde. Acasă puteți încărca cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID. Charger ¹⁾ opțional cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW. Numeroase staţii de încărcare publice de la benzinării și de pe autostrăzi oferă suplimentar varianta de încărcare rapidă cu curent continuu (încărcare DC).Propulsie

Cu toată puterea înainte


Începând de acum, fiecare culoare roșie a semaforului se transformă în ceva neobișnuit, care vă va oferi un tip de bucurie complet nou la volan. Căci motorul electric al modelului ID.4 accelerează de la început dinamic și cu cuplu complet. Astfel, cu modelele bazate pe Pro Performance, cu o putere de 150 kW, ajungeți în numai 8,5 secunde de la 0 la 100 km/h. Fără schimbări de trepte, fără întârziere de reacție - pur și simplu, plecați la drum și savurați senzațiile intense.e-Sound

Această mașină are un sunet nou


Cât de silențios este un autovehicul electric, depinde de autovehiculul în sine. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastră ID.4 este ceva mai silențios la interior și puțin mai ușor de auzit din exterior, la viteze de până la 30 km/h. Astfel, el poate fi observat cu ușurință de către trecători. Structura de tip futurist evidențiază identitatea cu caracter vizionar și servește simultan ca zgomot de deplasare generat artificial, ceea ce face în așa fel încât propulsia electrică aproape nezgomotoasă să poată fi identificată acustic de către trecători și persoane aflate pe biciclete.De la un simbol al mobilității la un simbol al digitalizării

Volkswagen Golf stabilește noi standarde în digitalizarea pe șosele. Fiecare călătorie este mai confortabilă și mai relaxată datorită sistemelor de asistență inteligente. Combinate cu stilul tipic al unui Golf.

volkswagen Golf oferta pret

Volkswagen Golf

Începând cu 23.799 EUR cu Tva


Noul Golf - o generație mai confortabilă, mai inteligentă și mai conectată. 


Exterior

Vizibil dinamic. Golf-ul concret.


Golf-ul are un design dinamic, cu partea din față coborâtă și faruri Matrix LED înguste în stilul "patru ochi", completat de noul logo Volkswagen. Ca întotdeauna la Golf, întregul design este armonios și coerent. Noua parte din spate este dominată de blocurile optice la fel de înguste, între care sunt amplasate noul logo și inscripția Golf cu litere drepte. Țevile de eșapament dispar acoperite subtil de difuzorul spate cu estetică plăcută.Interior

Interior Digital


Cockpitul șoferului, complet digitizat și având o suprafață generoasă de afișare, este deosebit de atrăgător, cu tabloul de instrumente Digital Cockpit de 25,4-cm (10 inchi) și ecranul tactil de 20,9 cm (8,25 inchi)* al sistemului radio Composition Media. Ecranul tactil intuitiv înlocuiește numeroase comutatoare, butoane și comenzi. Iluminatul ambiental se face cu 32 de tonuri diferite de culoare, pentru o atmosferă luminoasă personalizată. Dar senzația aceea tradițională de Golf rămâne, bineînțeles, în ciuda atâtor inovații digitale.Iluminatul ambiental

Extrem de iluminant: culori plăcute, pentru o conducere relaxată


Subliniați caracterul Golf-ului dvs. iluminând interiorul cu 10 culori calme. Puteți chiar să alegeți dintre cele 32 de culori opționale. Creați ambianța perfectă pentru dvs. și pasageri în fiecare călătorie, indiferent dacă doriți un climat cu o culoare mai caldă sau mai rece, ori dacă vă bucurați de luminile strălucitoare ale orașului sau călătoriți noaptea, pe un drum de țară întunecat. Travel Assist

Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți participanți la trafic, la distanță.


Funcția opțională Travel Assist este un sistem extrem de util de asistență pentru șofer. Printr-o simplă atingere de buton asigură confortul la conducere*, oferind asistență în situațiile de conducere monotonă și obositoare. 


Mai ales pe autostrăzi și drumuri naționale bune, Travel Assist vă menține pe banda de mers și păstrează viteza, luând în considerare distanța până la traficul din față.

Vă ajută să reacționați fără efort la traficul congestionat, cu porniri și opriri frecvente, datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG.


O nouă gândire palpitantă.

Mai puternic, mai confortabil și mai conectat ca niciodată - noul Tiguan demonstrează ce poate. Tehnologia inteligentă îi conferă abilități excepționale. Ca SUV dinamic, redefinește ceea ce este posibil.  

Tiguan oferta pret

Volkswagen Tiguan

Începând cu 30.634 EUR cu Tva


Exterior

Exterior excepțional


Noul Tiguan demonstrează ce înseamnă să te reinventezi în permanență. După cum o afirmă în mod clar și designul său futurist. De la proporțiile puternice, la partea frontală dinamică cu liniile sale precise și până la umerii accentuați, silueta sa expresivă îi subliniază și mai mult punctele forte: putere inovatoare, suveranitate și funcționalitate fără compromisuri.


Interior

Interior inovator


Interiorul generos al noului Tiguan este un spațiu pentru cei care gândesc avangardist. Cu ajutorul comenzilor intuitive ale postului de conducere orientat înspre șofer, vă puteți concentra acum exclusiv asupra lucrurilor esențiale. De exemplu, volanul multifuncțional din piele. Sau cockpit-ul digital cu afișajul său TFT color de 26 cm (10,25") disponibil ca echipare standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line. Linia de echipare Life vă oferă dumneavoastră și pasagerului din față scaune confort deosebit de luxoase. Iluminarea interioară cu leduri din față și din spate și iluminarea ambientală* creează o atmosferă plăcută de cea mai bună calitate.


Designul luminilor

Privește în depărtare: lumina inteligentă


Modelul Tiguan strălucește în toată splendoarea. Și datorită blocului optic spate cu LED-uri și funcției farurilor LED matrix cu IQ.LIGHT. La modelele Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, acestea dispun și de faruri adaptive și sunt completate de asistentul dinamic pentru faza lungă și de noile stopuri. Astfel, în funcție de situația de rulare, segmente LED individuale sunt activate sau dezactivate țintit pentru distribuția luminii. Acest lucru nu vă asigură numai dumneavoastră o călătorie relaxantă, ci și tuturor celorlalți participanți la trafic aflați în fața dumneavoastră sau circulând din sens opus. O altă caracteristică spectaculoasă este semnalizarea dinamică integrată, care indică schimbarea direcției printr-o mișcare luminoasă fluidă.Iluminatul ambiental

Iluminare ambientală: pentru că fiecare zi este diferită


De acum vă veți vedea modelul Tiguan într-o lumină nouă în fiecare zi, iluminându-vă delicat habitaclul în 30 de culori. Fie că alegeți un ambient cromatic mai rece sau mai cald, în orașul puternic iluminat sau noaptea, pe o șosea întunecată, în funcție de ocazie, creați o atmosferă diferită, adecvată pentru dumneavoastră și pasagerii dumneavoastră. Iluminarea ambientală face parte din echiparea standard pentru Tiguan Elegance și Tiguan R-Line, însă este disponibilă la cerere și pentru Tiguan Life.Emergency Assist

Poate reacționa când dumneavoastră nu o faceți


Sistemul opțional Emergency Assist* intervine în cazul unei urgențe medicale, dacă detectează că șoferul nu mai este activ și încearcă să îl reactiveze.** Dacă acest lucru eșuează, sistemul oprește controlat autovehiculul în cadrul limitelor sistemului și astfel este posibil să poată preveni un accident.


* Disponibil în combinație cu sistemul opțional Travel Assist

** În cadrul limitelor sistemului


Noul ID.5 impresionează cu o formă futuristă care îmbină punctele forte ale unui SUV cu silueta aerodinamică a unui coupé - fără niciun compromis. 

Volkswagen ID.5 oferta pret

Noul ID.5

Începând cu 51.926 EUR cu Tva


Design uimitor până în cele mai mici detalii


ID.5

Așa arată performanța electrică elegantă și sustenabilă. Designul exterior impresionant al noului ID.5 uimește prin stilul său elegant, plafon de culoare neagră și elemente de design argintii, garantând numeroase priviri admirative. Jantele de aliaj opționale de 21 inch1 finisate perfect completează stilul modern al autovehiculului. Cu un spoiler spate expus, designul de coupé emană un aer atletic. Cu emblemele ID. pe laterale și în spate, autovehiculul demonstrează faptul că stabilește ritmul în domeniul mobilității electrice inovatoare. Forma elegantă a eficienței

Cu performanța sa electrică puternică și o siluetă grațioasă, noul ID.5 reprezintă cu succes o simbioză modernă între SUV și coupé. Cu capabilitate de actualizare Over-the-Air și pregătit să redefinească mobilitatea electrică.


IQ.LIGHT

Apariție într-o lumină strălucitoare


Noul ID.5 poate străluci opțional cu o trăsătură care îl scoate în evidență de la prima privire: inovatorul sistem IQ.LIGHT. Tehnologia de matrice a acestui sistem permite deplasarea permanentă cu faza lungă, fără orbirea celorlalți participanți la trafic1. O bandă luminoasă elegantă se întinde între farurile LED matrix cu formă atrăgătoare și logoul Volkswagen. Și ceea ce impresionează în partea din față trebuie bineînțeles să se regăsească și în spate: pachetul include blocurile optice spate opționale 3D LED cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția dorită printr-o mișcare luminoasă fluidă.Trapă panoramică rabatabilă

Perspective celeste


Trapa panoramică rabatabilă opțională este o caracteristică ce atrage privirile, cu suprafața sa vitrată enormă, care se extinde practic pe întreaga lățime a plafonului. Și mai atrăgătoare: o perspectivă fără limite asupra cerului. Geamul fumuriu asigură de asemenea temperaturi plăcute în autovehicul. Jaluzeaua protejează împotriva razelor puternice ale soarelui și poate fi controlată de exemplu foarte comod, prin comandă vocală. Spuneți "Hello ID., arată-mi stelele" și jaluzeaua se deschide.Display Head-up cu realitate augmentată

Navigație la nivel de pionierat


În noul ID.5, aveți o perspectivă asupra tuturor lucrurilor care contează. Head-up displayul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul dumneavoastră vizual, pe parbriz. Datorită tehnologiei cu realitate augmentată, puteți vedea informațiile de navigație exact acolo unde trebuie să vă îndreptați sau să virați. Înseamnă că ajungeți la destinație mai relaxat, fără a vă lua privirea de la șosea.Pompă de căldură și manager autonomie

Suport la temperaturi scăzute: pompa de căldură a modelului ID.5


În noul ID.5 complet electric, o pompă de căldură opțională asigură o încălzire a habitaclului cu utilizarea eficientă a energiei. Energia economisită astfel are un efect pozitiv asupra autonomiei.


Noul planificator de traseu al familiei ID. vă asistă în deplasările zilnice, planificând puncte de încărcare preferate pe traseul dumneavoastră de navigație și optimizând inteligent atât traseul, cât și timpii de încărcare necesari. După cum puteți vedea, multe lucruri devin mai ușoare datorită tehnologiilor inovatoare.Inconfundabil. Volkswagen Arteon.


Volkswagen Arteon poate fi recunoscut de la prima privire, cu un design și o siluetă fluidă care exprimă îndrăzneală. Intrați și lăsați-vă captivat de interiorul elegant și operarea intuitivă.  

Arteon oferta pret

Volkswagen Arteon

Începând cu 38.150 EUR cu Tva


Exterior

Aspect fără cusur


Extravaganța și puritatea acestei limuzine sportive oferă o declarație îndrăzneață. Cei care doresc să adauge o notă suplimentară de eleganță sau dinamism noului lor Arteon pot alege dintre variantele de echipare Elegance sau R-Line, adăugând astfel caracteristici specifice.Bloc optic spate cu leduri

Design inovator al luminilor


Noul bloc optic spate cu design cu leduri subliniază partea din spate frapantă a noului Arteon, prin semnătura sa progresivă. Blocul optic spate este disponibil opțional și cu un design dinamic. La această versiune, elementele LED produc un efect 3D și comută între lumina de stopuri și luminile de frână în timpul frânării. Toate acestea sunt completate de funcția suplimentară de semnalizare dinamică. În plus, funcțiile Coming Home și Leaving Home iluminează în mod practic drumul, pentru a vă conduce la mașină până la intrarea în casă.Interior

Ispititor de confortabil


Interiorul spațios vă întâmpină cu lux și confort. Toate comenzile sunt perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, în timp ce culorile și materialele combinate în mod armonios creează o atmosferă de exclusivism. Indiferent ce variantă alegeți: în funcție de linia de echipare, puteți alege o gamă variată de tapițerii pentru scaune, de la stofă la ArtVelours sau chiar piele Nappa. Inserțiile din aluminiu sau lemn nobil finisează impresia de eleganță a interiorului. Răsfăț pentru privire și senzații tactile: acest interior vă va permite să savurați cu adevărat fiecare clipă a călătoriei.Iluminare ambientală

Creează accente luminoase


Scufundați interiorul în culoarea dumneavoastră preferată. Iluminarea ambientală albă folosește lumina indirectă pentru a crea o atmosferă plăcută.

Disponibilă opțional și cu 30 de culori diferite

Panoul de bord, consola centrală și ușile din față și din spate sunt de asemenea iluminate discret

În combinație cu Cockpit-ul digital Pro, culoarea aleasă este aplicată și afișajelor digitaleRadio și Navigatie

Sisteme de pionierat și deschizătoare de drumuri


Sistemul de navigație "Discover Media" impresionează prin afișajul său tactil color de 20,3 cm (8") și navigația intuitivă cu recunoașterea indicatoarelor rutiere. Iar cu serviciile mobile online de la We Connect **, sunteți conectat perfect chiar și atunci când sunteți pe drum. Vă veți putea bucura și de cele opt difuzoare, o conexiune Bluetooth pentru telefoane mobile și două interfețe USB (Type C) și App-Connect *, care funcționează și wireless pentru Apple CarPlay ™ și Android Auto ™.


Doriți să mai faceți un pas înspre un viitor digital? Nicio problemă. Acesta este motivul pentru care puteți alege sistemul de navigație opțional "Discover Pro".


*Declinarea răspunderii servicii We ConnectTravel Assist

Vă menține pe traiectorie. Și pe ceilalți participanți la trafic, la distanță.


Funcția opțională Travel Assist este un sistem extrem de util de asistență pentru șofer. Printr-o simplă atingere de buton asigură confortul la conducere*, oferind asistență în situațiile de conducere monotonă și obositoare.

- Mai ales pe autostrăzi și drumuri naționale bune, Travel Assist vă menține pe banda de mers și păstrează viteza, luând în considerare distanța până la traficul din față.

- Vă ajută să reacționați fără efort la traficul congestionat, cu porniri și opriri frecvente, datorită cutiei de viteze cu ambreiaj dublu DSG.* în limitele sistemului, iar șoferii trebuie să fie pregătiți să intervină în orice moment pentru a prelua controlul, nefiind absolviți de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu atenția cuvenită.