Propulsat de un motor electric de 109 CP, noul Jazz Crosstar setează un nou standard de eficiență și confort, cu un consum mixt de 4.8 l/100/km*.

Cross Si Jass De Sus2 2000x1500

NOUL JAZZ CROSSTAR - UN HIBRID POTRIVIT VIEȚII TALE


Bun venit noii generații

Noua gamă Jazz a sosit cu un motor hibrid avansat e:HEV și un aspect dinamic și modern. Spațioasă la interior și compactă la exterior, este cu adevărat mașina completă și inteligentă.


CONSTRUIT ÎN JURUL TĂU

Noul Jazz a fost proiectat cu un profil minimalist, eficient din punct de vedere aerodinamic și elegant. Fiecare detaliu oferă noului Jazz un aspect contemporan și o personalitate unică.


O nouă perspectivă

Noul Jazz și Jazz Crosstar oferă o vedere panoramică, astfel încât vei avea o vizibilitate extinsă de jur împrejur. O vizibilitate mai bună înseamnă mai multă încredere dar și mai multă siguranță.


Magic Seats

Sistemul nostru unic Magic Seats iți oferă versatilitatea de care ai nevoie, permițându-ți să configurezi bancheta spate pentru a se transporta bagaje de diverse dimensiuni.


Mai mult spațiu

Mutarea articolelor mari nu este o problemă pentru Jazz, oferind un spațiu extins de depozitare atunci când bancheta spate este pliată (1.205 l).


TEHNOLOGIA HIBRIDĂ e:HEV

Tehnologia noastră de ultimă generație e:HEV Hybrid oferă o experiență de condus dinamică, electrizantă, performanțe ridicate cu emisii și consum reduse. Toate echipările au un mod de condus electric, fapt ce permite mașinii să funcționeze silențios, 100% electric. Această tehnologie avansată face ca noul Jazz Crosstar să fie mai relevant decât oricând în contextul actual


NOUL JAZZ CROSSTAR

Proiectat pentru un stil de viață sportiv și dinamic, este caracterizat de un stil robust, puternic, cu o grilă frontală unică, bare longitudinale integrate și o gardă la sol crescută pentru o vizibilitate excelentă. În plus, tapițeria rezistentă la apă protejează interiorul de petele nedorite.


SPAȚIUL TĂU

Interiorul noului Jazz Crosstar a fost complet reproiectat cu materiale moi la atingere, ecrane lumioase și comenzi ergonomice. Parbrizul panoramic oferă o vizibilitate excelentă și accentuează senzația de siguranță și spațiu. Noile scaune ergonomice, cu tapițerie rezistentă la apăoferă un nivel excepțional de confort, în timp ce scaunele noastre unice Magic Seats oferă o versatilitate remarcabilă în spate. 


FLEXIBILITATE INEGALABILĂ

Orice s-ar potrivi în viața ta, se va potrivi și în noul Jazz Crosstar. Scaunele noastre ingenioase Magic Seats îți oferă versatilitatea pe care ți-o dorești, exact atunci când ai nevoie. Scaunele din spate pot fi configurate într-o varietate de moduri diferite, printr-o singură mișcare ușoară, oferindu-ți flexibilitatea de a transporta aproape orice, Se pliază plat sau se rabatează facil pentru a profita de întreaga înălțime a mașinii, de la podea până la plafon.


5+5 ANI FĂRĂ LIMITĂ KM

Garanție Extinsă Sistem Hibrid

Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid de 5 ani și 100.000 km. Garanția Extinsă Sistem Hibrid extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri (total 10 ani), conform condițiilor de garanție.


Lista de preturi Honda JAZZ CROSSTAR

Descarcă lista de prețuri Honda JAZZ CROSSTAR
Noul Civic e:HEV este un full-hybrid sportiv, self-charging care completează dinamica, designul și tehnologia legendare Civic cu puterea tehnologiei Honda e:HEV Hybrid.

Civic Gallery 18

HONDA CIVIC - Creat să te inspire


Trăiește viaţa la maximum

Noul Civic e:HEV întruchipează tehnologia hibridă cu autoîncărcare în cea mai avansată stare a sa, dar și

receptivitate și eficiență remarcabile. Condusul este pe cât de entuziasmant, pe atât de eficient, asta și pentru că e:HEV îți oferă o experiență hibridă completă. Civic poate funcționa exclusiv cu putere electrică lină și silențioasă - spre deosebire de un hybrid mild.


Ajuns la a 11-a generație, Civic beneficiază de un sfert de secol de cunoștințe Honda despre sistemele hybrid, rezultatul fiind tehnologia e:HEV, care, de fiecare dată când te urci la volan, îți oferă echilibrul perfect între performanță și eficiență.


În plus, dinamica sportivă a noului Civic este învelită într-o caroserie remarcabilă care captează rapid atenția. Având numele Civic drept certificatul tău de excelență, nu este timpul să afli mai multe?


Abordare echilibrată

Ca un adevărat polivalent, modurile de condus ale noului Civic oferă performanță suplimentară sau consum redus, la cerere. Comutarea fără efort între Normal, Sport, Econ și Individual îți permite să personalizezi modul de condus în funcție de preferințele tale și să obții cea mai bună performanță de la sistemul e:HEV.


Modul Normal conferă un echilibru perfect conceput între performanță și eficiență, în timp ce Sport livrează o accelerație mai mare, iar Econ ajută la scăderea consumului de combustibil. Alege modul Individual pentru a regla fin răspunsul direcției și accelerației și pentru a conduce așa cum dorești.


O experiență revigorantă

Bazându-se pe 50 de ani de succes, noul Civic urmează filozofia Honda: tehnologie cu o notă umană, cu accent pe dinamică, design și tehnologie. Sistemul eficient e:HEV oferă un nivel ridicat de cuplu instant, în comparație cu rivalii, livrând în același timp o putere lină și rafinată.


Noul Civic e:HEV este un full-hybrid sportiv, self-charging care completează dinamica, designul și tehnologia legendare Civic cu puterea tehnologiei Honda e:HEV Hybrid.


Interior confortabil și egonomic

Interiorul noului Civic bazat pe un stil orizontal ce subliniază lățimea habitaclului combinat cu un câmp vizual mai larg, oferă o senzație aerisită și deschisă. Interiorul beneficiază de noi materiale tactile, de înaltă calitate, inclusiv un ornament metalic cu tipar hexagonal pentru gurile de ventilație pe toată lățimea bordului. Echiparea Advance dispune de un display de bord HD de 10,2" pentru o vizibilitate îmbunătățită.


Premium Standard

Dotări standard ce includ HONDA SENSING, scaune față încălzite, senzori de parcare față și spate, climatizare automată cu două zone și faruri LED.


5+5 ANI FĂRĂ LIMITĂ KM

Garanție Extinsă Sistem Hibrid

Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid de 5 ani și 100.000 km. Garanția Extinsă Sistem Hibrid extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri (total 10 ani), conform condițiilor de garanție.Lista de preturi Honda Civic

Descarcă lista de prețuri Honda Civic


Unicul Type R

Scaune sport tapițate în roșu, cu sigla Type R pe tetiere. Un nou tablou de bord de 10 inchi, complet digital. Aerul condiționat cu două zone menține toți pasagerii confortabili și sistemul de infotainment de 9” include, Apple CarPlay și Android Auto. Există spațiu suficient pentru patru adulți, iar portbagajul se poate extinde până la 1.212 litri.

Type R Gallery 07

Civic Type R Propulsat de adrenalină - Disponibil din vara 2023


Experiența Type R

Considerată o mașină de curse pentru șoselele publice, este rezultatul a peste 25 de ani de evoluție și expresia supremă a performanței într-o mașină cu punte motoare față.


Performanță la maxim

Inima oricărui Civic se regăsește sub capotă, iar motorul VTEC turbo al noului Type R este absolut uluitor, cu un cuplu masiv de 420 Nm și o putere maximă de 329 CP. Accelerarea prin cele 6 trepte este precisă și plină de satisfacții. De fapt, ți-a luat mai mult să citești ultimele două propoziții decât are nevoie noul Type R pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h – asta înseamnă 5,4 secunde.


Proiectat să domine

În lumea hatchback-urilor de înaltă performanță, Honda Civic Type R și-a câștigat supremația. De-a lungul a șase generații, pasionații auto au înțeles că emblema roșie de Type R reprezintă ceva special. Ceva dezvoltat pe circuit, care se simte ca acasă pe șosea.


ADN Sportiv

Noul design este curat, aerodinamic și îndrăzneț. Este atât elegant, cât și practic. Noile roți sunt acum dotate cu anvelope 265/30 și jante de 19”. În interior vei găsi un habitaclu orientat spre șofer, cu tehnologii noi: de la moduri de condus selectabile, până la aplicația de performanță LogR. Civic Type R te poate antrena pentru a deveni un pilot mai bun.


- Disponibil din vara 2023


NOUL HR-V

Noul stil crossover HYBRID


☉ Propulsat de motor electric - 131 CP*

☉ 3 moduri de condus


22ym Hr V Advance Motionfront Kg 2000x1334

Noul tău HR-V Self-Charging Hybrid


Simte puterea Self-Charging Hybrid

Proiectat având în minte filosofia Honda centrată pe client, sistemul inteligent de propulsie e:HEV hibrid folosește automat trei moduri de rulare: Electric, Hybrid sau Engine.


Inspirat de tehnologia din Formula 1 ®, sistemul hibrid folosește motorul pe benzină pentru a angrena generatorul ce furnizează energie motorului electric, care, la rândul său, propulsează roțile

- lăsându-te să te bucuri de performanțe optime și de o călătorie liniștită de fiecare dată.


Electric - oferă accelerație instantanee la plecarea de pe loc utilizând motorul electric de propulsie de 131 CP.


Hybrid - combină motorul pe benzină și ambele motoare electrice pentru un plus de performanță și eficientă.


Engine - folosește motorul pe benzină pentru a propulsa mașina la viteze medii de croazieră, iar excesul de energie generată de motorul electric este stocată în baterie pentru o utilizare viitoare


Lasă detaliile să te inspire

Noul HR-V oferă eficiență excepțională, dotări avansate de siguranță și tehnologie inovatoare, toate încorporate într-o formă îndrăzneață și elegantă inspirată de coupé, concepută pentru a spori spațiul interior și confortul.


Proiectat pentru viața ta

Cu rafinamente și îmbunătățiri subtile, noul HR-V îmbină liniile unui coupé cu spațiul practic și duritatea unui SUV, creând o mașină care poate ține pasul cu viaţa ta, oriunde te va duce. În plus, garda la sol de 188 mm și sistemul de asistență la coborâre (HDC) îți vor permite să te bucuri și de iesirile în natură împreună cu familia.


Crossover spațios? Se poate!

Datorită tehnologiei compacte, integrate a sistemului de propulsie Honda și a rezervorului poziționat central, noul HR-V păstrează scaunele versatile Magic Seats, care oferă posibilitatea de a le rabata pentru o podea perfect plană cât și de a ridica șezutul pentru a transporta obiecte înalte, în funcție de nevoile fiecăruia.


La Honda, dotările opționale vin standard.

Honda HR-V atinge un echilibru perfect între tehnologie, versatilitate și caracter sportiv. Scaunele Magice™ și conectivitatea de ultimă generație te vor convinge că acest crossover le poate face pe toate.Lista de preturi Honda HR-V

Descarcă lista de prețuri Honda HR-V


MADE IN JAPAN

CR-V HYBRID


☉ Propulsat de motor electric - 184 CP*

☉ Dinamic, Silențios, Eficient

☉ 3 moduri de condus


Eficiența Hybrid

Sistemul inovator e:HEV permite motorului pe benzină să funcționeze în limita sa de putere optimă cât mai des posibil, iar combinat cu modul ECON, rezultatul este un vehicul extrem de eficient din punct de vedere al consumului de combustibil.
Cr V Gallery 15

Honda CR-V Hybrid - Dotări standard de top


Explorează CR-V Hybrid

Cel mai bine vândut SUV din lume* a fost rafinat, reimaginat și reproiectat. Rezultatul este o îmbinare inedită de design îndrăzneț și remarcabil și inginerie de ultimă generație. Împreună cu noul sistem hibrid e:HEV, CR-V este un autovehicul proiectat pentru satisfacţia totală a condusului.


PASIUNE ÎN DESIGN

Noua siluetă CR-V îţi poate părea familiară, dar design-ul este complet nou. Fiecare dintre liniile sale fluide şi sofisticate, de la aripile robuste ale roţilor până la capota frumos sculptată, au fost dezvoltate pentru a spori performanţa și a maximiza eficienţa aerodinamică.


Spațiul interior

Când deschideți ușa, sunteți întâmpinat de un interior premium. Odată ajuns înăuntru, veți experimenta spațiul și confortul unic al CR-V. Tot ce veți dori să faceți este să conduceți în liniște și să vă bucurați de drum.


Proiectat pentru viața ta

Noul CR-V oferă un spaţiu flexibil și practic, plin de idei de stocare inteligentă, spaţiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare, de până la 1.700 litri. Proiectat pentru a vă ușura viaţa cu funcţii precum hayon acţionat hands-free, scaune rabatante printr-o singură mișcare și podeaua plană pentru a facilita încărcarea.


TEHNOLOGIE CAPTIVANTĂ

Am dezvoltat o gamă largă de tehnologii pentru a face din condusul noului CR-V o experienţă cu adevărat încântătoare. Noul sistem de afișare head-up display proiectează informaţii esenţiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu ai nevoie să îţi iei privirea de la drum. În același timp, datele complete legate de condus sunt afișate în mod clar pe ecranul Intelligent Multi Info Display și pot fi accesate prin comenzile de pe volan. Sistemul de infotainment Honda CONNECT* cu ecran tactil de 7", dispus central, se poate conecta cu ușurinţă la telefonul tău inteligent, astfel încât să poţi accesa aplicaţii, contacte, e-mailuri și multe altele. Astfel, vei fi conectat în permanenţă la lumea ta și lalucrurile pe care le iubeşti.


Propulsat de un motor electric de 184 CP, noul CR-V Hybrid setează un nou standard de eficiență, cu un consum mixt de 6.6 l/100/km*.


5+5 ANI FĂRĂ LIMITĂ KM

Garanție Extinsă Sistem Hibrid

Honda oferă o Garanție Standard pentru Sistemul Hibrid de 5 ani și 100.000 km. Garanția Extinsă Sistem Hibrid extinde perioada acoperită cu încă 5 ani, fără limită de kilometri (total 10 ani), conform condițiilor de garanție.


Lista de prețuri Honda CR-V Hybrid

Descarcă lista de prețuri Honda CR-V Hybrid