Noua Mazda CX-60

Proiectat de artizani din Japonia, Mazda CX-60 reprezintă ceea ce am construit în ADN-ul nostru în ultimii 100 de ani. Noua arhitectură oferă tracțiune integrală pentru o sportivitate fără precedent, împreună cu o gamă de tehnologii axate pe șofer. Descoperiți moștenirea japoneză în showroom.


2022 Mazda Cx 60 Global Wp

Noul SUV hibrid plug-in, cu un design îndrăzneț de la Mazda


CRAFTED IN JAPAN

Apogeu al măiestriei japoneze, noul autoturism emblematic este rezultatul aplicării fiecărei lecții învățate de la SUV-urile noastre de top și de la cel mai bine vândut roadster din lume – legendara Mazda MX-5. Realizat cu minuțiozitate atât la interior, cât și la exterior, autovehiculul prezintă linii fluide modelate manual de către artizanii noștri experimentați, pentru a atinge echilibrul perfect între rafinament și aerodinamică. De la textilele japoneze atent alese pentru interior, până la noua platformă cu tracțiune pe roțile din spate care încântă prin manevrabilitate intuitivă – mașina dispune de o serie de numeroase detalii fine, create cu un singur


O EXPERIENȚĂ UNICĂ A CONDUSULUI

La Mazda, Jinba Ittai înseamnă uniunea dintre șofer și mașină. Senzația de confort se instalează imediat, creându-ți impresia că mașina e o extensie a ta. E o experiență de condus unică, intuitivă și revigorantă. Noua Mazda CX-60, însă, ridică Jinba Ittai la un cu totul alt nivel. După cum spune Yoshiyuki Wada, manager de program: „Este o mașină pe care vei dori să o conduci întotdeauna.”

Un lucru care diferențiază cu siguranță noua Mazda CX-60 de alte SUV-uri de dimensiuni medii este designul curat și simplu. Fiecare caracteristică și fiecare element a fost conceput de maeștrii noștri Takumi pentru a spori sentimentul de uniune cu mașina.


MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE

Un aspect al filozofiei noastre de design KODO luat în calcul de designerii noștri pentru structura noii Mazda CX‑60 este conceptul japonez de Ma, reprezentativ pentru frumusețea relaxantă și sobră a spațiului gol. În acest caz, fiecare element de design servește unui scop, nimic nu este de prisos sau pur ornamental. Înăuntrul acestui interior spațios, materialele prelucrate cu grijă, cum ar fi lemnul de arțar real, pielea de înaltă calitate, textilele japoneze și detaliile cromate se împletesc în deplină armonie - ajutând măiestria japoneză să atingă cele mai înalte niveluri de calitate. Interiorul liniștit al noii Mazda CX-60 este o oază de calm și frumusețe lucrată manual.


Noul CX-60, la fel ca toate mașinile Mazda, de la emblematica Mazda MX-5 până la modelul de top Mazda CX-5, oferă o experiență impecabilă de condus - fiind un autoturism intuitiv, sigur, ușor și plăcut. Senzația de confort se instalează imediat ce te așezi pe scaun, creându-ți impresia că mașina este o extensie a corpului tău. Lista de preturi noua Mazda CX-60

Descoperă oferta detaliata pentru noua Mazda CX-60

Noua Mazda2 Hybrid


Mazda2 Hybrid este însoțitorul perfect pentru locuitorii atenți la mediu ai orașelor, care nu doresc să își schimbe obiceiurile de condus. Tehnologia modernă hibridă oferă cele mai bune performanțe, atât ale motorului pe benzină, cât și ale celui electric. Drumul spre viitor începe aici.

Tehnologia de autoîncărcare din Mazda2 Hybrid înseamnă că nu ai probleme. Umple rezervorul și condu-o ca pe o mașină normală, în timp ce bateria se încarcă singură – deci nu este nevoie să-ți schimbi stilul de viață, programul sau obiceiurile de condus.

Mazda2 Hybrid

Mazda2 Hybrid


MAZDA2: ÎMBUNĂTĂȚEȘTE-ȚI ALEGEREA

Mazda2 Hybrid este cea mai recentă completare la gama Mazda2. Aceasta se alătură modelelor Mazda2 Skyactiv-G pe benzină și Mazda2 e-Skyactiv G cu tehnologia Mazda M Hybrid, completând gama de motoare și tehnologii disponibile. Cu Mazda2 Hybrid, gama Mazda2 este acum capabilă să ofere soluții personalizate pentru diferite nevoi de mobilitate celor care au nevoie de o mașină de oraș agilă și compactă.


UN DESIGN EXTERIOR CONCEPUT ATENT

Proiectat cu mare atenție la detalii. Consolele mai mici, combinate cu un ampatament mai lung, maximizează spațiul interior, în timp ce profilul elegant și compact conferă Mazda2 Hybrid un aspect mai dinamic, cu linii distincte japoneze ale caroseriei.


ERGONOMIE JAPONEZĂ

Interiorul Mazda2 Hybrid a fost conceput pentru a oferi o experiență de condus intuitivă, lăsând toate distragerile în urmă. Designul centrat pe factorul uman al tabloului de bord și al volanului este deosebit de bine gândit, oferind cea mai bună vizibilitate și o poziție de condus perfectă.


TEHNOLOGIE COMPLET HIBRIDĂ

Motorul puternic complet hibrid de 1,5 litri este echipat cu un sistem hibrid de ultimă generație pentru a optimiza stocarea și recuperarea energiei pierdute, reducând astfel consumul de combustibil și emisiile fără a sacrifica performanța. Mazda2 Hybrid oferă întotdeauna o experiență palpitantă de condus pe străzile orașului sau pe șosea.


Lista de preturi noua Mazda2 Hybrid

Descoperă oferta detaliata pentru noua Mazda2 Hybrid

Mazda3 Hatchback


Liniile curgătoare și senzuale ale caroseriei sale aerodinamice exprimă putere, precizie și agilitate. De la prima privire, Mazda3 Hatchback va trezi șoferul din tine - chiar înainte de a te așeza la volan. Interiorul său rafinat activează toate simțurile – iar la drum, senzația de condus sportiv va satisface cel mai pretențios șofer.

Mazda3 Hatchback oferă o abordare captivantă, holistică a performanței. Motoarele noastre recente Skyactiv combină performanțele remarcabile cu o economie excelentă de combustibil, oferind în același timp o capacitate de reacție fantastică și bucuria unică a condusului la volanul Mazda.

Mazda3 Hatchback

Oferta Mazda3 Hatchback


EXPRESIA VITALITĂȚII

Ambianța interioară te întâmpină cu confort rafinat și funcții inspirate. Noua trapă oferită opțional, permite accesul luminii naturale într-un mod plăcut și relaxant. Nu am omis niciun detaliu sau aspect. Habitaclul cu informații pentru șofer te așteaptă pentru o experiență complet intuitivă. Fiecare detaliu este proiectat cu precizie manuală și creat cu măiestrie, având șoferul în prim-plan. Prin abordarea pur emoțională a designerului, Mazda3 2022 oferă o senzație de unitate completă, care lasă loc unei experiențe naturale și interactive la volan. Încredere, vitalitate și energie. Rezultatul proiectării și construcției bazate pe sentimente.


SPIRITUL HIROSHIMA

Între Mazda și Hiroshima, există o legătură specială, bazată pe istorie și spirit. Hiroshima, locul unde s-a născut Mazda, ne inspiră în permanență să depășim orice provocare, determinându-ne să realizăm mai multe decât și-ar fi imaginat cineva vreodată. Am clădit o companie globală de la zero. Am dezvoltat inovații pe care alții le credeau imposibile, de la motorul rotativ la Tehnologia Skyactiv și nu numai. Mai presus de toate, încrederea noastră în puterea potențialului uman a rămas neclintită. Fără să facem niciun compromis, ne folosim mâinile pentru a realiza și a crea cu măiestrie lucruri care contează, însuflețite, prin care îți transferăm energia noastră. Totul pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.


MĂIESTRIE SUPERIOARĂ

Fiecare detaliu din interiorul Mazda3 este o mărturie a competenței Takumi. Acest transfer de energie creează un mediu care inspiră și o senzație care durează chiar și după terminarea călătoriei. De la designer la șofer, această conexiune generează în cele din urmă o legătură emoțională între tine și Mazda.


Lista de preturi Mazda3 Hatchback

Descarca oferta completa Mazda3 Hatchback

Mazda3 Sedan


Evidențiază-te din mulțime și lasă o impresie puternică. Caroseria sofisticată și senzuală reflectă lumina pe suprafață, creând o clasă în sine – invitându-te să intri și să te bucuri de o experiență unică la volan

Mazda3 Sedan creează o senzație de vitalitate și eleganță în orice situație. Fiecare linie sculptată și fiecare unghi de pe suprafață reflectă în mod plăcut lumina – conferindu-i mașinii un aspect unic, oriunde te-ai afla.

Mazda3

Oferta Mazda3 Sedan


BUCURIA PURĂ A CONDUSULUI

Mazda3 Sedan oferă o abordare captivantă, holistică a performanței. Motoarele noastre recente Skyactiv combină performanțele remarcabile cu o economie excelentă de combustibil, oferind în același timp o capacitate de reacție fantastică și bucuria unică a condusului la volanul Mazda.


Eleganță: definită ca grație rafinată. Exemplificată de profilul zvelt și impunător al Mazda3 Sedan. Proporțiile atractive ale designului cu 4 uși al Mazda3 îndrăznesc să lase în urmă restricțiile unui sedan cu aspect tradițional. Aceeași ținută este reflectată în interiorul impunător. Un spațiu în care îți dorești să stai. Imersat într-o experiență simetrică și ergonomică plăcută, nu poți decât să simți legătura și interactivitatea cu mașina care se sincronizează perfect cu tine.


CONDU CU STIL

Evidențiază-te din mulțime și lasă o impresie puternică. Caroseria sofisticată și senzuală reflectă lumina pe suprafață, creând forme mai complexe și neobișnuite. Designul de interior rafinat, confortul vizual și cel tactil fac din Mazda3 Sedan o clasă în sine – invitându-te să intri și să te bucuri de o experiență unică la volan.


Lista de preturi Mazda3 SEDAN

Descarcă aici lista ofertei Mazda3 Sedan

Mazda CX-5


Bucură-te de condusul fără compromisuri. Funcțiile Mazda Intelligent Drive Select și Mod Off-road lansate recent transformă orice provocare într-o aventură distractivă, în timp ce manevrabilitatea și stabilitatea evoluate sporesc plăcerea de a conduce în orice situație.

Duritate rafinată atât la interior cât și la exterior, oferă spațiu generos pentru întreaga familie, o dinamică excelentă la volan și cele mai recente tehnologii pentru siguranță. Oriunde te duce viața, Mazda CX-5 este partenerul tău. Disponibil acum în trei noi niveluri de echipare distincte, toate concepute pentru a inspira și entuziasma atât pasagerii, cât și trecătorii.

Mazda Cx 5

Oferta Mazda CX-5


CONCEPUT SĂ IMPRESIONEZE

Designul KODO actualizat trezește șoferul din tine de fiecare dată când îl vezi. Fiecare detaliu evidențiază sentimentul general de putere și ambianța sofisticată, invitându-te să urci la volan și să conduci.


Este timpul să experimentezi o nouă dimensiune a plăcerii de a conduce, cu modelul îmbunătățit Mazda CX-5. Ultima versiune a SUV-ului compact Mazda, transmite senzația de mișcare chiar și când staționează. Partea din față a modelului CX-5 prezintă o grilă și aripă specifică Mazda mai puternic evidențiate și cu un aspect tridimensional mai pronunțat. Atât farurile, cât și stopurile au fost, de asemenea, restilizate și s-a adăugat o nouă culoare exterioară, Zircon Sand. Cele trei niveluri de echipare încorporează diferențe subtile pentru a-și defini caracteristicile distinctive.


O EXPERIENȚĂ AUTENTICĂ LA VOLAN

Bucură-te de condusul fără compromisuri. Funcțiile Mazda Intelligent Drive Select și Mod Off-road lansate recent transformă orice provocare într-o aventură distractivă, în timp ce manevrabilitatea și stabilitatea evoluate sporesc plăcerea de a conduce în orice situație.


REFLEXII ALE STILULUI

Exteriorul rafinat și elegant duce designul KODO la un nivel superior, astfel încât modelul Mazda CX-5 Takumi Plus iese în evidență oriunde te afli. Interiorul luxos și centrat pe om are grijă de liniștea sufletească, în timp ce spațiul și dimensiunea sunt perfecte pentru orice aventură în familie.


Lista de preturi Mazda CX-5

Descarca lista de preturi Mazda CX-5

Mazda CX-30


Calmă și agilă pentru oraș. Spațioasă și versatilă pentru călătorie. Un SUV compact construit pentru tine: de la frumusețea sa unică exterioară până la interiorul elegant și conectat. Cele mai noi motoare Skyactiv asigură putere și cuplu potrivite - creând o performanță dinamică ce va transforma fiecare moment petrecut la volan într-o experiență inegalabilă.

Sistemul Mazda M Hybrid asigură atât consumul de combustibil, cât și puterea, cu o accelerație rapidă și o manevrabilitate superioară pe orice drum.

Mazda Cx 30

Oferta Mazda CX-30


PROIECTATĂ SĂ TE INSPIRE

Pentru designerii Mazda, a găsi frumusețea înseamnă a practica minimalismul cu rigurozitate. Mazda CX-30 nu face excepție. Este un semn al dedicației lor în această privință. Curbele ample îmbrățișează și reflectă peisajul înconjurător, dând viață materiei. Proporțiile zvelte și îndrăznețe creează un sentiment dinamic de energie.


SPAȚIOASĂ ȘI VERSATILĂ

Habitaclul este rezultatul unui studiu privind prioritizarea și măiestria meticuloasă. Caracteristicile atent gândite, în simetrie perfectă cu șoferul, creează un interior care te poate transpune într-o altă lume chiar înainte de a porni la drum.


Învăluind pasagerul și șoferul într-un mediu intim și calm. 

Habitaclul Mazda CX-30 este un studiu în ierarhizarea priorităților și măiestrie meticuloasă. Funcțiile bine organizate, în simetrie perfectă cu șoferul, creează un interior care te poate transpune încă înainte de a începe călătoria. Experiența ta începe acum. Unde te va duce Mazda CX-30?


CONECTIVITATE FĂRĂ EFORT

Inspirația ta. Spațiul tău. Centrul tău de comandă. Acesta este habitaclul centrat pe șofer al Mazda CX-30, unde fiecare comandă se află la îndemână, astfel încât să rămâi atent la drumul din față. Pentru a nu-ți distrage atenția, indicatoarele și afișajele sunt amplasate exact în fața ta pe tabloul de bord intuitiv. Consola centrală și sistemul de control al centrului de comandă sunt poziționate pentru un confort optim al încheieturii și antebrațului. Datorită designului, comunicarea dintre tine și mașină devine o obișnuință.


Lista de preturi Mazda CX-30

Descarca lista de preturi Mazda CX-30

Mazda MX-5


Reinterpretată de Mazda, expresia japoneză „Jinba Ittai” se referă la legătura dintre un șofer și mașină. Designul centrat pe șofer și suplețea Mazda MX-5 te fac să simți că mașina este o extensie a corpului tău.

Mazda MX-5 a câștigat nenumărate premii în cei 31 de ani de supremație la categoria roadster și continuă să câștige. Din prima zi, Mazda MX-5 se autodepășește, entuziasmând șoferii din toată lumea prin accentul pus pe „greutate mai mică, putere mai mare”, combinat cu Designul Kodo și confortul surprinzător.

Mazda Mx 5

Oferta Mazda MX-5


PROIECTAT SĂ TE COMPLETEZE

Trăiește bucura imensă de a conduce o Mazda MX-5. Construită pentru a-ți tăia răsuflarea chiar și înainte de a o conduce, Mazda MX-5 este rezultatul obsesiei noastre de a crea experiența de condus ideală. Un roadster emblematic, care creează euforie atât pentru șoferi, cât și pentru trecători. Designul impresionant funcționează ca un magnet, invitându-te să te urci la volan și să experimentezi sentimentul unic de comuniune, pe care noi îl numim Jinba Ittai.


Fiecare funcție și detaliu de măiestrie ale interiorului contribuie la o experiență naturală și interactivă la volan. Hardtopul escamotabil care a fost finisat superb folosind tema de design Kodo - Sufletul Mișcării, trezind toate simțurile, de la un sentiment senin de relaxare la mai multă încredere și o stare de spirit plină de energie. Rezultatul proiectării și construcției pe baza sentimentelor.


NIVELUL URMĂTOR AL ARTEI ÎN MIȘCARE

Fă cunoștință cu simbolul Jinba Ittai: comuniunea dintre șofer și mașină. Mazda MX-5 oferă plăcerea supremă a condusului, cu combinații de culori noi și performanțe de condus îmbunătățite. Descoperă roadsterul legendar în ediție limitată Takumi, disponibil cu piele Nappa culoare Terracota. 


Lista de preturi Mazda MX-5

Descarca aici lista de preturi MX-5

Mazda MX-30


Frumusețe lucrată manual. Abordarea noastră de design Kodo începe cu oameni care se gândesc la oameni ca tine. Rezultatul este noua Mazda MX-30: linii simple, curbe minimaliste, o mașină modernă pentru a vă oferi confort, ție și pasagerilor tăi. Și vei ieși din mașină cu stil – când ușile de tip freestyle se deschid, vei atrage atenția.

Mazda MX-30 reinventează mașina electrică pentru nevoile de zi cu zi ale persoanelor active și ale familiilor. Designul contemporan se combină cu un stil relaxat, cu portiere tip freestyle și cu un interior spațios și elegant. Vei regăsi la acest SUV manevrabilitatea unică Mazda și tehnologia inteligentă e-Skyactiv pentru propulsie electrică, gândită să te ducă oriunde te poartă viața.

2022 Mazda Mx 30 Global Still 05

Fiecare Mazda aspiră la același obiectiv unic, unitatea dintre mașină și șofer.


Mazda MX-30 oferă o experiență de condus electric cu fiabilitate pe termen lung. Cu o garanție completă de 8 ani sau 160.000 km pentru baterie, poți fi sigur că Mazda garantează calitatea bateriilor sale EV.


MANEVRARE INTUITIVĂ

Bateria ușoară din noua Mazda MX-30 a fost proiectată pentru a satisface nevoile de zi cu zi, minimizând în același timp impactul asupra mediului. Ori de câte ori ești gata de plecare, anticipezi cu nerăbdare manevrabilitatea intuitivă și o experiență la volan bazată pe încredere, care să îți stimuleze simțurile și să îți creeze o stare de bine.


TE VEI SIMȚI CA ACASĂ.

Interiorul noii Mazda MX-30 este locul ideal pentru momente în compania celorlalți. Fie că ești singur sau cu pasagerii, materialele personalizate, de înaltă calitate și designul spațios oferă un loc ideal pentru a te concentra asupra a ceea ce contează cu adevărat.


O ADEVĂRATĂ MAZDA

Mazda MX-30 este pătrunsă de spiritul Jinba-Ittai. De exemplu, G-Vectoring Control Plus electric proiectat special asigură direcția precisă și sensibilă, în timp ce distribuția greutății de aproape 50/50 asigură rezultate bune în curbe.Lista de preturi noua Mazda MX-30

Descoperă oferta detaliata pentru noua Mazda MX-30

MAZDA6 SEDAN


Designul exterior transmite un sentiment de lux, fiecare formă reflectând stilul și personalitatea, toate acestea fără a sacrifica nimic din comoditățile funcționale ale unui sedan. 

Mazda6 Sedan este concepută pentru un stil de viață activ: pentru cei cu un spirit de aventură. Cu performanța și manevrabilitatea sa dinamică, călătoria este la fel de interesantă ca și destinația.

2021 Mazda6 Exterior Sedan 02

MAZDA6 SEDAN


Credem în puterea potențialului uman. Oameni care creează pentru oameni. În tot ceea ce facem, dorim să ai o experiență a condusului cât mai intuitivă, prin legătura directă dintre șofer și mașină. Conexiuni perfecte, care te ajută să te lași cuprins de moment și să lași în urmă orice îți distrage atenția. De aceea, creăm sentimente, nu specificații. Pentru a te simți plin de energie și întinerit.


Combinația dintre designul nostru Kodo și tehnologia Skyactiv, creează o mașină atât frumoasă, cât plăcută la condus, care este partenerul ideal pentru un stil de viață de familie ocupat. Ca toate mașinile Mazda, este proiectată cu tine în centrul atenției. Și pentru a se potrivi și mai bine stilului tău de viață, poți personaliza Mazda6 Sedan cu o gamă de accesorii originale Mazda.


EXAL­TARE ŞI ELE­GANŢĂ LA UN LOC

Mazda6 sedan combină măiestria artizanilor japonezi, folosind cele mai bune materiale, cu tehnologia de ultimă oră. Redefinește rafinamentul, cu un sentiment de eleganță matură, făcând o declarație elegantă în călătoriile de afaceri. Iar interiorul luxos și confortabil, plus senzația antrenantă la condus, fac din cele mai lungi călătorii o bucurie pentru toți.


ÎNCREDERE ÎN TOATE DIRECȚIILE

Mazda6 este echipată cu tehnologiile noastre de siguranță i-Activsense de ultimă generație, care asigură protecție completă șoferului și pasagerilor. 


Lista de preturi Mazda6 SEDAN

Descarcă aici lista ofertei Mazda6 Sedan