SUZUKI IGNIS


Suzuki Ignis este singurul SUV ultra compact. O mașină cu un design emblematic și interior distinctiv. Cu performantul motor DUALJET și cu ajutorul tehnologiei hybrid care sporește eficiența consumului de carburant, Ignis readuce emoția condusului pentru cel de la volan. Sistemul ALLGRIP AUTO este oferit pentru a spori încrederea în cazul utilizării pe drumuri cu aderență precară. 

Suzuki Ignis Hybrid Radacini

SUZUKI IGNIS - SINGURUL SUV ULTRA COMPACT


Suzuki Ignis Hybrid, un SUV ulta compact, cu o mare personalitate si un spirit aventuros. Echipat cu sistemul Suzuki Safety Support.


Design Emblematic

Atrăgător, gata să capteze atenția, îndrăzneț – pregătește-te să te faci remarcat atunci când conduci un Ignis. Din orice unghi l-ai privi observi personalitatea unică și prezența specială, de la detaliile de exterior și până la oferta de culori îndrăznețe.


Motorul 1.2 DUALJET

Unitatea 1.2 DUALJET oferă atât un răspuns rapid la accelerație cât și eficiență sporită pentru consumul de carburant. Acest echilibru remarcabil este posibil datorită mai multor componente, precum sistemul de admisie VVT (distribuție variabilă) controlat electronic, pompa de ulei cu debit variabil sau sistemul de răcire a pistoanelor controlat electronic (PCJ).


Tehnologia Hybrid 12V 

Tehnologia Hybrid 12V are rolul de a completa motorul termic pentru a spori eficiența și a micșora consumul. Acesta convertește energia cinetică generată în timpul decelerărilor în energie electrică, folosită apoi de un motor electric ce are rolul de a asista unitatea termică în sarcină. Compact și ușor, tehnologia hybrid are în componență o baterie de acumulatori de tip litiu-ion cu o capacitate de 10 Ah, cu o caracteristică bună de încărcare și de distribuire a energiei către motorul electric, care este un generator de pornire integrat (ISG). 


ALLGRIP 

Sistemul ALLGRIP AUTO îi conferă șoferului liniște în utilizarea zilnică, mai ales atunci când se deplasează pe suprafețe cu aderanță precară sau pe zăpadă. Sistemul de tracțiune integrală cu văsco-cuplaj are capacitatea de a detecta momentul în care roțile față pierd aderență și distribuie automat cuplul motor și către puntea spate, pentru a eficientiza tracțiunea. 


Lista de prețuri gama Suzuki

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki

SUZUKI SWIFT


Suzuki Swift este un model creat pentru a ieși în evidență. Odată așezat la volan, vei observa liniile elegante ale bordului și atenția pentru detalii - ambele combinate pentru o experiență de condus confortabilă și eficientă. Cadranele de bord cu formă cilindrică, consola centrală asemănătoare unei cabine de avion și volanul sport cu partea inferioară teșită îți vor oferi încredere înainte să pornești motorul.

Suzuki Swift

SWIFT HYBRID - STILAT, SPORTIV SI FOARTE DISTRACTIV


Performanțe pe care le poți simți

Agil și vivace. Pe scurt, este o plăcere să-l conduci. Totodată, noul Swift oferă tot ce ți-ai putea dori la drum lung sau pe un traseu virajat. Motorul termic DUALJET cu tehnologie Hybrid 12V este sprinten și eficient - în timp ce direcția precisă îți va oferi un sentiment de control care duce experiența de condus la un nivel superior.


Motor 1.2 DUALJET Ultra-Eficient

Noul motor 1.2 DUALJET dispune de injectoare duble pentru fiecare cilindru pentru o eficiență termală sporită. Tehnologia de vârf de la baza acestui propulsor contribuie și la un consum redus de combustibil, oferind în același timp un raport de compresie de 13:1, distribuție variabilă controlată electronic (VVT) care poate funcționa pe o plajă largă de poziții ale arborelui cu came, o pompă de ulei cu capacitate variabilă ce poate menține o presiune hidraulică joasă atunci când motorul este încă rece și un sistem de răcire a pistoanelor controlat electronic care asigură o detonație corectă a motorului (protejând motorul de fenomenul cunoscut sub denumirea de „knocking”).


Tehnologie Hybrid 12V

Pentru o mai bună economie de combustibil, sistemul Hybrid 12V oferă asistență motorului termic cu ajutorul unui starter-generator (ISG) care funcționează ca un motor electric și al unei baterii Li-ion de 10Ah. Acest sistem se pretează perfect automobilelor compacte prin faptul că oferă un echilibru între performanțe, consum și spațiul efectiv pe care îl ocupă.


ALLGRIP AUTO

ALLGRIP AUTO este un sistem 4X4 optim dezvoltat de Suzuki pentru a-i oferi celui de la volan liniște sufletească și relaxare atât în perioadele de condus cotidian cât și pe suprafețe alunecoase sau acoperită cu zăpadă și gheață. Cuplajul vâscos de care dispune ALLGRIP AUTO permite transferul automat al cuplului către puntea spate în momentele în care sistemul detectează o pierdere de aderență a roților din față.


Platformă HEARTECT RIGIDĂ și ULTRA-UȘOARĂ

Platforma de nouă generație HEARTECT cu o formă ușor curbată este construită din materiale ușoare și extrem de rigide care garantează performanțe dinamice de top și în același timp oferă un grad mai mare de dispersare a energiei - și deci siguranță sporită - în cazul unei coliziuni.


Lista de prețuri gama Suzuki

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki

SUZUKI SWIFT SPORT

Ramai fidel spiritului tau, indiferent de situatie cu Suzuki Swift Hybrid 48V. Afla mai multe informatii si configureaza-ti-l asa cum vrei! Interiorul sportiv întruchipează pasiunea neobosită de a conduce și inspiră prin accentele roșii care transmit emoție. Noul Swift Sport este echipat cu scaune sport, iar podul pedalier a fost plasat excelent, pentru un control perfect al automobilului.

Suzuki Swift Sport

SWIFT SPORT HYBRID 48V - IT WANTS TO BE DRIVEN


SPORTIVITATE SUPREMĂ

Rămâi fidel spiritului tău, indiferent de situație. O nouă grilă frontală și un nou spoiler atrăgător accentuează stilul distinct și pregnant al noului Swift Sport. Evacuarea cu elemente finale duble transmite un mesaj clar despre performanțele motorului.

Interiorul sportiv întruchipează pasiunea neobosită de a conduce și inspiră prin accentele roșii care transmit emoție. Noul Swift Sport este echipat cu scaune sport, iar podul pedalier a fost plasat excelent, pentru un control perfect al automobilului.


LASĂ EMOȚIA LIBERĂ ÎN INTERIOR

Interiorul este o declarație de forță în design. Elementele decorative sunt vopsite în degrade, cu negru și roșu. Ceasurile de bord au un aer exclusivist, având un aspect interesant, dat de cele două culori: tahometrul are un fond roșu, în timp ce vitezometrul


DESIGN

Design-ul pasional și cu accente ascuțite provoacă simțurile șoferul să depășească limitele convenționale.


PERFORMANȚĂ INCITANTĂ

Performanțele distinctive de hot hatch sunt posibile datorită accelerației cu răspuns foarte exact, care este datorată momentului motor maxim de 235 Nm, produs de motorizarea supraalimentată, dezvoltată de Suzuki. Performanțele motorului sunt completate perfect de transmisia manuală cu șase rapoarte, care are o precizie remarcabilă de schimbare a treptelor. Rafinamentul sistemului de propulsie deschide calea către următorul nivel al conducerii sportive iar impreuna cu tehnologia hybrid 48V ofera o un echilibru între performanțe si consum eficient. 


MOTORUL 1.4 BOOSTERJET

Noua motorizare supraalimentată, cu injecție directă de combustibil, 1.4 BOOSTERJET, accentuează comportamentul sportiv al noului Swift Sport. Turbosuflanta, conectată cu un intercooler, mărește presiunea aerului introdus în cilindri și permite motorului să ofere resurse sporite de putere chiar și în zona turațiilor joase, încă de la 2.000 rot/min. Mai mult, supapa de control (westgate) reglează presiunea turbo, închizându-se sau deschizându-se, grăbind considerabil intervenția turbosuflantei și scăzând consumul de combustibil. Sistemul de injecție directă sporește și mai mult eficiența, optimizând cantitatea de combustibil folosită, momentul injecției sau presiunea necesară în timpul injectării directe a acestuia.


TEHNOLOGIE HYBRID 48V

Sistemul 48V (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un nou sistem hibrid de tip “mild” disponibil pe noul motor 1.4 BOOSTERJET. Sistemul este format dintr-un demaror-generator integrat (ISG) care se comportă ca un motor electric, o baterile lithiu-ion (48 V, 8 Ah), și un convertor DC-DC. Prin creșterea voltajului oferit de demarorul-generator integrat de la 12 V (disponibil pe motorul 1.2 DUALJET) la 48 V, concomitent se înregistrează și o mărire a puterii motorului, ceea ce se traduce într-un aport mai mare la asistarea oferită motorului termic precum și recuperarea unei cantități mai mare de energie electrică la decelerare. Sistemul 48V dispune și de două funcții noi – controlul cuplului motor și amplificarea cuplului motor. Aceste noi funcții amplifică experiența de condus prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) în timpul accelerării. Mai mult, o funcție specială a sistemului îi permite motorului electric să mențină la relanti motorul termic, eliminând astfel arderea de combustibil cât timp motorul termic funcționează la relanti.


TRANSMISIA MANUALĂ CU 6 VITEZE

Transmisia manuală cu șase rapoarte, cu o funcționare foarte precisă, maximizează performanțele motorului supraalimentat. Schimbările de treaptă sunt sportive, cu doza potrivită de rezistență în timpul manevrei, datorită cursei scurte a selectorului.


Lista de prețuri gama Suzuki

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki

SUZUKI VITARA

Stil îndrăzneț

Apariție radiantă definită de forță și energie. Vitara te aduce în lumina reflectoarelor oriunde ai merge. Cu un design autentic și sete de condus atât în oraș, cât și off-road, te vei bucura de o experiență autentică de condus într-un SUV bine definit la exterior și rafinat la interior.

Suzuki Vitara

Fii gata să-ți depășești limitele cu noul S-Cross, Cross the line.


Un camarad gata de orice

Împrietenește-te cu un performer care vede o provocare în cele mai dificile suprafețe și condiții de vreme, propulsat de motoare eficiente și potente din gama BOOSTERJET si DUALJET. Echipat cu sistem unic de tracțiune 4x4 ALLGRIP. Motivat de genele autentice ale unui SUV Suzuki: bucurie din plin la volan, amplificată de aderență maximă în orice moment.


Habitaclu Premium

Odată urcat la bordul noului Vitara, te vei regăsi într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate. Un spațiu în care fiecare buton, comandă sau indicator se poziționează în jurul tău natural, ergonomic. Bucură-te de un interior de care îți va fi greu să te desparți!


SPAȚIU INTERIOR CE OFERĂ O SENZAȚIE PREMIUM

Partea superioară a bordului a primit noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate superioară din habitaclu.


NOUL MOTOR 1.4 BOOSTERJET (K14D)

Noul motor 1.4 BOOSTERJET turbo cu injecție directă oferă mai mult cuplu modelului Vitara. Turbina cu răcitor intermediar împinge aerul sub presiune în cilindri și oferă motorului mai mult cuplu în plaja de turații joase, chiar și la 2.000 rpm. Sistemul de injecție directă îmbunătățește consumul de combustibil prin gestionarea cantității și presiunii combustibilului trimis către cilindri. Mai mult, eficiența propulsorului este sporită și cu ajutorul sistemului electric de temporizare comandată a supapelor (VVT), a recirculării gazelor de evacuare (EGR) și al raportului mare de compresie.


TRANSMISIA MANUALĂ CU 6 TREPTE

Rapoartele optimizate ale transmisiei manuale sporesc economia de combustibil și performanțele dinamice, în vreme ce o contragreutate asigură o schimbare mai precisă și mai fermă a treptelor de viteză. Mai mult, rigiditatea transmisiei a fost la rândul său îmbunătățită, pentru un comportament mai silențios și diminuarea vibrațiilor.


SISTEMUL HIBRID 48V

Sistemul 48V (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un nou sistem hibrid de tip “mild” disponibil pe noul motor 1.4 BOOSTERJET. Sistemul este format dintr-un demaror-generator integrat (ISG) care se comportă ca un motor electric, o baterile lithiu-ion (48 V, 8 Ah), și un convertor DC-DC. Prin creșterea voltajului oferit de demarorul-generator integrat de la 12 V (disponibil pe motorul 1.2 DUALJET) la 48 V, concomitent se înregistrează și o mărire a puterii motorului, ceea ce se traduce într-un aport mai mare la asistarea oferită motorului termic precum și recuperarea unei cantități mai mare de energie electrică la decelerare. Sistemul 48V mai dispune și de două funcții noi – controlul cuplului motor și amplificarea cuplului motor, indisponibile pe sistemul 12V. Aceste noi funcții amplifică experiența de condus prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) în timpul accelerării. Mai mult, o funcție specială a sistemului îi permite motorului electric să mențină la relanti motorul termic, eliminând astfel arderea de combustibil cât timp motorul termic funcționează la relanti.


SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Portbagajul noului Vitara se remarcă prin deschiderea largă și pragul de încărcare poziționat jos, dar mai ales prin volumul de 710 l atunci când bacheta spate este rabatată complet.* Astfel, ești sigur că poți lua cu tine toate obiectele de care ai nevoie.


Suzuki Safety Support*

Noul Vitara este echipat cu un sistem de detecție a obiectelor din față. Acesta folosește o cameră video monoculară și un senzor laser montate pe parbriz. Camera video este eficientă pe distanțe medii și lungi în detectarea și recunoașterea semnelor de circulație și a marcajelor de pe astfalt, în vreme ce senzorul laser este precis și eficient pe distanțe scurte și în condiții de întuneric. Împreună, cele două sisteme oferă un nivel foarte înalt de siguranță.


Lista de prețuri gama Suzuki 

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki

SUZUKI S-CROSS

Design Agresiv, Tipic Unui SUV

Prima impresie contează întotdeauna, dar e mai important ca aceasta să dureze pentru a-ți afirma talentul. Diferența stă în detalii. Cu cât îl vei privi mai mult, cu atât va deveni mai atrăgător. Asta promite S-CROSS.

Chiar și la interior, noul S-CROSS este despre bucuria de a trai fara limite. Habitaclul spațios este aerisit și luminos grație unui parbriz generos și a vizibilității laterale excelente. Vino să descoperi ce n-ai mai văzut până acum.

Suzuki S Cross

Fii gata să-ți depășești limitele cu noul S-Cross, Cross the line.


Un camarad gata de orice

Împrietenește-te cu un performer care vede o provocare în cele mai dificile suprafețe și condiții de vreme, propulsat de motoare eficiente și potente din gama BOOSTERJET si DUALJET. Echipat cu sistem unic de tracțiune 4x4 ALLGRIP. Motivat de genele autentice ale unui SUV Suzuki: bucurie din plin la volan, amplificată de aderență maximă în orice moment.


Habitaclu Premium

Odată urcat la bordul noului Vitara, te vei regăsi într-o lume rafinată, plină de materiale de calitate. Un spațiu în care fiecare buton, comandă sau indicator se poziționează în jurul tău natural, ergonomic. Bucură-te de un interior de care îți va fi greu să te desparți!


SPAȚIU INTERIOR CE OFERĂ O SENZAȚIE PREMIUM

Partea superioară a bordului a primit noi materiale, moi, pentru a întări sentimentul de calitate superioară din habitaclu.


NOUL MOTOR 1.4 BOOSTERJET (K14D)

Noul motor 1.4 BOOSTERJET turbo cu injecție directă oferă mai mult cuplu modelului Vitara. Turbina cu răcitor intermediar împinge aerul sub presiune în cilindri și oferă motorului mai mult cuplu în plaja de turații joase, chiar și la 2.000 rpm. Sistemul de injecție directă îmbunătățește consumul de combustibil prin gestionarea cantității și presiunii combustibilului trimis către cilindri. Mai mult, eficiența propulsorului este sporită și cu ajutorul sistemului electric de temporizare comandată a supapelor (VVT), a recirculării gazelor de evacuare (EGR) și al raportului mare de compresie.


TRANSMISIA MANUALĂ CU 6 TREPTE

Rapoartele optimizate ale transmisiei manuale sporesc economia de combustibil și performanțele dinamice, în vreme ce o contragreutate asigură o schimbare mai precisă și mai fermă a treptelor de viteză. Mai mult, rigiditatea transmisiei a fost la rândul său îmbunătățită, pentru un comportament mai silențios și diminuarea vibrațiilor.


SISTEMUL HIBRID 48V

Sistemul 48V (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un nou sistem hibrid de tip “mild” disponibil pe noul motor 1.4 BOOSTERJET. Sistemul este format dintr-un demaror-generator integrat (ISG) care se comportă ca un motor electric, o baterile lithiu-ion (48 V, 8 Ah), și un convertor DC-DC. Prin creșterea voltajului oferit de demarorul-generator integrat de la 12 V (disponibil pe motorul 1.2 DUALJET) la 48 V, concomitent se înregistrează și o mărire a puterii motorului, ceea ce se traduce într-un aport mai mare la asistarea oferită motorului termic precum și recuperarea unei cantități mai mare de energie electrică la decelerare. Sistemul 48V mai dispune și de două funcții noi – controlul cuplului motor și amplificarea cuplului motor, indisponibile pe sistemul 12V. Aceste noi funcții amplifică experiența de condus prin completarea cuplului produs de motorul termic cu cel produs de generatorul de pornire integrat (ISG) în timpul accelerării. Mai mult, o funcție specială a sistemului îi permite motorului electric să mențină la relanti motorul termic, eliminând astfel arderea de combustibil cât timp motorul termic funcționează la relanti.


SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE

Portbagajul noului Vitara se remarcă prin deschiderea largă și pragul de încărcare poziționat jos, dar mai ales prin volumul de 710 l atunci când bacheta spate este rabatată complet.* Astfel, ești sigur că poți lua cu tine toate obiectele de care ai nevoie.


Suzuki Safety Support*

Noul Vitara este echipat cu un sistem de detecție a obiectelor din față. Acesta folosește o cameră video monoculară și un senzor laser montate pe parbriz. Camera video este eficientă pe distanțe medii și lungi în detectarea și recunoașterea semnelor de circulație și a marcajelor de pe astfalt, în vreme ce senzorul laser este precis și eficient pe distanțe scurte și în condiții de întuneric. Împreună, cele două sisteme oferă un nivel foarte înalt de siguranță.


Lista de prețuri gama Suzuki 

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki

Conducând Swace, vă bucurați de un rafinat simț al echilibrului și eleganței.

Designul sportiv, ergonomia spațiului, confortul la rulare și performanța hibrid avansată — toate vin în sprijinul unui stil de viață activ și prietenos cu mediul înconjurător.

Suzuki Swace

Suzuki Swace - MISCAȚI-VĂ CU GRAȚIE


ORIUNDE VĂ DUCE VIAȚA, CĂLĂTORIȚI ÎN ARMONIE CU NATURA

Progresele hibride oferă un mod de a conduce mai curat și mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, fără a sacrifica entuziasmul unei accelerații puternice. Bucurați-vă de un sentiment mai profund de satisfacție și mândrie cu Swace.


EXPRIMAȚI RAFINAMENT ATLETIC

Dinamic și atletic, Swace este captivant din orice unghi. Prezența sa sportivă este caracterizată prin faruri zvelte cu faruri LED bi-focale și o grilă generoasă cu structură în fagure. Silueta joasă și fermă, rafinată până în cele mai mici detalii, creează o apariție distinctivă care are puterea de a întoarce capete.


MISCAȚI-VĂ CU GRAȚIE

Îmbogățiți-vă stilul de viață confortabil cu wagon-ul hibrid Swace. Oriunde conduceți, bucurați-vă de un sentiment rafinat de echilibru și grație. Spațios, confortabil și eficient, vă facilitează activitățile zilnice. Acum puteți savura mai mult timp de calitate în fiecare zi, într-un mod prietenos cu mediul.


SIMPLU, ELEGANT ȘI SPAȚIOS

O abordare „less is more” („mai puțin înseamnă mai mult”) caracterizează interiorul lui Swace, al cărui design elegant și simplist pune accent pe spațiu, confort și practicitate. Designul instrumentarului de bord lat curge fluid către ușă, creând o senzație de îmbrățișare, care contribuie la o experiență de condus relaxantă. Căptușeala moale, accentele sportive cromate sau argintii și o atenție minuțioasă la detalii în întreg habitaclu relevă în mod clar calitatea superioară.

Simplu dar elegant, interiorul este spațios și confortabil. Designul instrumentarului de bord de dimensiuni generoase, se îmbină armonios cu portierele și contribuie la crearea unei stări de confort și de spațietate. Combinația dintre panourile negre, garniturile moi și elementele cromate și argintii inserate armonios în habitaclu evidențiază calitatea superioara a materialelor folosite cât și o atenție minuțioasă la detalii.


PROPULSAȚI-VĂ ÎN STIL HIBRID 

Trăiți satisfacția unui stil de viață mai ecologic. Sistemul hibrid asigură propulsia optimă cu ajutorul motorului electric, al motorului termic, în funcție de stilul de condus. Oferă nu numai o economie mare de combustibil și emisii reduse, ci și o accelerație lină, dar puternică, amplificând plăcerea condusului.


SISTEM HIBRID

Motorul electric pornește mașina în mod silențios și asigură un demaraj lin și propulsia la viteză mică, la viteze mai mari și atunci când este nevoie de o accelerare bruscă, motorul electric împreună cu puternicul dar eficientul motor termic de 1.8L, oferă puterea necesară propulsiei și reîncarcă bateria hibridului. Electricitatea este obținută prin intermediul rotației roților atunci când vehiculul decelerează, cât și prin intermediul rotațiilor motorului i transmisă către motorul electric sau bateria hibridului cu ajutorul generatorului.


CĂLĂTORIȚI FĂRĂ GRIJI

Oriunde conduceți alături de prieteni și cei dragi, caracteristicile de siguranță extrem de avansate oferă un sentiment de siguranță, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de plimbare.

Funcțiile de asistență la conducere monitorizează în mod inteligent împrejurimile dumneavoastră, nu numai pentru a reduce probabilitatea de accidente ci și pentru a simplifica parcarea, a păstra vehiculul pe banda sa și pentru o mai bună gestionare a condusului prin aglomerația orașului.


Lista de prețuri gama Suzuki.

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki

Lasă limitările în urmă cu noul ACROSS. Inovația verde oferită de arhitectura de tip Plug-in hybrid întâlnește libertatea pe care ți-o oferă un SUV 4x4 pentru eficiență de top și plăcerea condusului. Nimic nu te mai poate opri acum.

Suzuki Across

ACROSS - TRECI ÎNAINTEA TUTUROR


DESIGNUL SPORTIV ȘI TOTODATĂ ROBUST SEMNALEAZĂ SOSIREA UNUI SUV DE ULTIMA GENERAȚIE.

Sportivitatea și robustețea se împletesc în designul noului ACROSS, caracterizat prin muchii drepte, linii îndrăznețe și motive poligonale, toate cuplate cu o parte frontală agresivă dar în același timp sportivă, dominată de grila generoasă arurile cu tehnologie LED dispun de proiectoare cu fascicul de lumină dublu (acestea combină faza lungă cu faza scurtă). Acestora li se alătură luminile de zi cu LED, care adaugă un plus de efervescență părții frontale a noului ACROSS.

 

Design general

Interiorul confortabil, de înaltă calitate, oferă un sentiment solid de încredere, corespunzător unui SUV, fiind acoperit cu materiale moi în zonele cu care se intră în contact în mod uzual.


Instrumentarul de bord

Panoul de instrumente este îngust și plasat mai în adâncime, pentru o vizibilitate bună, și este acoperit cu tapițerie și ornamente de calitate.


MOTOR TERMIC DE 2,5 LITRI

Motorul A25A-FXS furnizează un nivel de putere ridicat în condițiile unui consum redus de combustibul. Cursa mărită și raportul ridicat de compresie îmbunătățește eficiența termică și scade consumul de combustibil. Motorul convențional are două tipuri de alimentare (injecție directă și indirectă) ce îi conferă o putere crescută reducând în același timp consumul de combustibil și emisiile de noxe. În plus injectoarele cu șase duze sunt optimizate pentru a spori eficiența combustibilului prin injectarea combustibilului atomizat.


Distribuție variabilă (admisie și evacuare)

Admisia este controlată de către VVT-iE (fulie defazoare inteligentă acționată electric) în timp ce o alta fulie defazoare controlează axa cu came a evacuării. Împreună contribuie la creșterea puterii în condiții de reducere a consumului de combustibil.


E-Four (sistem electric 4WD) asigură performanțe 4x4 eficiente pentru o manevrabilitate și control excelente, chiar și pe drumuri alunecoase.

E-Four (sistemul 4x4 electric oferit de ACROSS) combină un motor electric amplasat pe puntea spate care transmite controlat cuplul către roțile din spate, în funcție de condițiile de drum, pentru a menține aderența și stabilitatea în situații-limită, pentru ca tu să deții permanent controlul pe suprafețe alunecoase.


Modul TRAIL

Modul Trail este o funcție automată de control al tracțiunii printr-un diferențial cu alunecare limitată, care asigură cea mai bună aderență și control posibile pe suprafețe alunecoase — cum ar fi terenul accidentat — prin frânarea roților care pierd aderența și direcționarea cuplului către roțile care mențin aderența. Această funcție ajustează, de asemenea, accelerația și schimbarea treptelor astfel încât să mențină vehiculul în mișcare.


Lista de prețuri gama Suzuki.

Descarcă aici lista de prețuri Suzuki