Nu rata ultima șansă de a achiziționa MG4 100% electric prin programul Rabla Plus 2024.

De la 25.901 Euro cu TVA și primele de casare incluse.

Mg4 Electric Rabla Plus 2024

Noul MG4 Electric vine echipat standard cu inovatoarea noastră tehnologie MG iSMART, care creează o integrare perfectă între mașină, internet și utilizator. Controlul vocal handsfree vă permite să comandați mașina, iar aplicația MG vă ajută să găsiți locuri de parcare sau puncte de încărcare în apropiere. În plus, puteți porni sistemul de climatizare de la distanță folosind aplicația pentru a pregăti mașina înainte de a pleca, fie că vreți să o răciți sau să o încălziți.

Cu hotspot Wi-Fi integrat, conexiune Bluetooth simplificată și un ecran tactil generos de 10,25’’, poți căuta puncte de interes și asculta muzică online cu doar o singură sau două atingeri. Ai posibilitatea să programezi încărcarea bateriei, să creezi un hotspot Wi-Fi pentru pasagerii tăi sau să verifici prognoza meteo înainte de a pleca. Totul este la îndemâna ta cu ajutorul sistemului MG iSMART.


Aplicatia iSmart De La Mg4

MG4 Electric, cu platforma sa EV modulară și scalabilă, impresionează cu o autonomie remarcabilă de 450 km conform standardelor WLTP. Sistemul de încărcare rapidă DC la 140 kW permite încărcarea bateriei până la 80% într-un timp record de doar 26 de minute. Pentru încărcare în curent alternativ trifazat, este posibilă o încărcare completă peste noapte (aproximativ 6,5 ore la 11 kW). Sistemul avansat de gestionare a bateriei nu numai că menține o autonomie stabilă, ci optimizează și performanța în condiții reci, preîncălzind activ bateria pentru a maximiza eficiența încărcării.

Mg4 Incarcare Electrica Performanta

Remarcabil și la interior

Cu farurile sale LED distincte și un spoiler cu două segmente, acesta devine punctul de atracție pe șosele. La interior, se evidențiază un panou de bord digital plin de rafinament, alături de un ecran tactil pentru infotainment și un volan elegant cu spițe duble.

Cu un motor electric de 150 kW, acest vehicul atinge 100 km/h în doar 7,9 secunde. Tracțiunea spate și distribuția echilibrată a greutății 50:50 permit abordarea fermă a virajelor strânse, în timp ce precizia și agilitatea direcției adaugă încredere în conducere. Un automobil electric urban trebuie să fie puternic și sofisticat, iar acesta îndeplinește aceste standarde cu brio.


Descoperă stocul disponibil de MG4 Electric de la Rădăcini!Mg4 Vehicul Electric Interior Tehnologie

Autonomie considerabilă

Cu o autonomie de până la 450 km conform măsurătorilor WLTP, este partenerul perfect pentru drumurile zilnice, aventurile de weekend și călătoriile lungi alături de cei dragi.

Mg4 Design Exterior Remarcabil

Ești pregătit pentru mai mult cu MG4 EV!

În fața unei noi ere a mobilității, MG4 Electric se remarcă prin caracterul său inovator. Acest hatchback urban aduce o combinație perfectă între stil, spațiu și autonomie extinsă, fără a face vreun compromis. Cu o viziune clară de a democratiza mașinile electrice, acesta integrează tehnologii de vârf și sisteme inteligente pentru a oferi o experiență de conducere uimitoare. Pe lângă beneficiile ecologice evidente, MG4 Electric emană un șarm impresionant.

Mg4 Electric

Specificațiile modelului electric MG4

Ofertă valabilă în anumite termene și condiții în contextul demarării programului AFM Rabla Plus 2024. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2024, în limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare.