Design Agresiv, Tipic Unui SUV

Prima impresie contează întotdeauna, dar e mai important ca aceasta să dureze pentru a-ți afirma talentul. Diferența stă în detalii. Cu cât îl vei privi mai mult, cu atât va deveni mai atrăgător. Asta promite S-CROSS.

Noul Suzuki S-Cross

Noul Suzuki S-Cross

Viața aduce noi provocări în fiecare etapă. Ori ești gata să le înfrunți, ori vei rămâne să te întrebi ce s-a întâmplat. Așa că nu-ți face griji pentru ceea ce urmează. Fii gata să-ți depășești limitele cu noul S-Cross, Cross the line.


Motoare atente cu mediul înconjurător dar care plusează prin performanță

Motorul turbo de 1,4 litri cu injecție directă oferă cuplu consistent de la turații joase, precum și un consum scăzut de combustibil.


Motorul 1.4 BOOSTERJET

Motorul turbo 1.4 BOOSTERJET folosește un sistem de injecție directă care introduce cantitatea optimă de combustibil la presiunea ideală pentru o ardere cât mai eficientă și un consum redus de combistibil. Injectoarele cu 7 orificii ajută la scăderea emisiilor și, în același timp, la îmbunătățirea puterii motorului, în vreme ce sistemul de control variabil al presiunii combustibilului reduce numărul particulelor nocive și concentrația acestora în aer.


Turbina beneficiază de sisteme optimziate de admisie, evacuare și răcire, ceea ce duce la o creștere a puterii motorului prin refolosirea gazelor rezultate din ardere. De asemenea, prezența turbinei duce la un cuplu motor generos obținut în plaja de turații joase. Performanța și consumul redus sunt garantate și de sistemul de control al supapei de evacuare, dar și de designul compact și de masa redusă a motorului în sine.Sistem mild-hybrid de 48 de volți pentru eficiență și performanță

Sistemul mild-hybrid de 48 de volți asistă motorul termic oferind un plus de cuplu prin intermediul unui motor electric. Sistemul de 48 de volți face echipă cu motorul K14DDITC BOOSTERJET. 

Noul Suzuki S-Cross

Noul Suzuki S-Cross

Habitaclu spațios

Spațiul generos pe locurile din față și din spate te ajută să te faci comod, să te relaxezi și să te bucuri de călătorie.

 

Aer condiționat cu reglare automată pe două zone

Grație climatizării pe două zone, termperatura la interior poate fi personalizată după bunul plac al șoferului și al pasagerului din dreapta.

 

Plafon panoramic

Două panouri din sticlă glisante oferă o deschidere ultra-generoasă pentru plafonul panoramic, pentru ca acesta să poată fi savurat din oricare scaun. Dotare opțională pentru nivelul de echipare Luxus.

 

Tapițerie

Saunele cu tapițerie din piele, elegante și ergonomice, folosesc un mix de piele naturală pe laterale și piele sintetică pe șezut și interiorul spătarului pentru a exprima caracterul robust al noului S-CROSS. Scaunele cu tapițerie din material textil aderă la aceleași principii. Tapițeria din piele este disponibilă standard pe nivelul de echipare Spirit/Luxus, iar cea textilă vine standard pe Cool și Passion.

 

Scaune față încălzite

Echipările Passion, Spirit și Luxus oferă standard scaune față încălzite cu două niveluri de intensitate. O conductă de încălzire pentru zona banchetei este, de asemenea, disponibilă standard.

 

Sistem multimedia

Sistemul multimedia disponibil pentru noul S-CROSS utilziează cele mai noi tehnologii digitale, inclusiv Apple CarPlay și Android Auto, recunoaștere vocală și posibilitatea de a iniția apeluri hands-free prin Bluetooth. Dotările standard includ radio, posibilitatea de a reda fișiere audio sau videoclipuri prin USB, precum și prin conectarea unui iPod sau a altor dispozitive prin Bluetooth.Cere Oferta!

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.Disclaimer

  • Modelele din showroom-ul nostru online se pot livra la domiciliul clienților, pe întreg teritoriul României sau în afara țării la clientul final in anumite conditii specifice.
  • In cazul in care nu va puteti deplasa in showroom-urile noastre, consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să vă prezinte mașina prin video-call sau să vă ofere consultanță specializată online
  • Oferte valabile în limita stocului disponibil, în anumite termene și condiții 
  • Consultantul de vânzări vă va comunica suma exactă în funcție de specificațiile exacte ale modelului ales
  • Fotografiile sunt cu titlu informativ