Experiența pe care o vei avea în noul Swift este potențată și de confortul pe care acest model ți-l oferă. Noul Suzuki Swift Hybrid are un habitaclu spațios și confortabil, bine echipat. În interior se află un cockpit proiectat pentru o experiență captivantă și ergonomică, cu consola centrală și indicatoare orientate subtil către șofer, pentru a asigura ușurința utilizării. Planșa de bord și ornamentele ușilor în două tonuri, negru și gri-deschis, cu placare satinată și accente de vopsea de un argintiu-închis satinat, conferă interiorului un aspect sportiv și dinamic.

Noul Suzuki Swift

Noul Suzuki Swift Hybrid este o invitație la joacă și la libertatea de exprimare. Cu design-ul său jucăuș și dinamic, te îndeamnă să îți aduci aminte de plăcerile simple ale vieții și să te bucuri de fiecare moment.

Manevrabilitatea sa uimitoare îți oferă o libertate deplină în traficul urban, transformând fiecare călătorie într-o experiență plină de surprize și posibilități. Poate vrei să faci o oprire neașteptată pentru o cafea bună sau să explorezi drumuri în căutare de inspirație. Cu noul Suzuki Swift Hybrid, fiecare drum devine o aventură plină de viață și spontaneitate.

Swift Radacini Noul Swift

Hai la Suzuki Rădăcini și Irmex Brăila pentru noul Suzuki Swift!

15.990 Euro cu TVA inclus

Cere acum oferta! Completează formularul de mai jos!


Imagini cu titlu de prezentare. Oferta valabila in anumite termene si conditii, in limita stocului disponibil, pana la 31 iulie 2024.