Radacini

Am combinat aerodinamica excelentă cu cea mai nouă și eficientă generație de motoare electrice, astfel încât noul model Volkswagen ID.7 să poată parcurge până la *620 km fără încărcare, în timp ce tu te bucuri de un nivel superior de confort.

Design minimalist și tehnologii de ultimă generație Confort premium pentru toți pasagerii

Designul minimalist al habitaclului include numeroase tehnologii de ultimă oră, dintre care amintim noile scaune ventilate și plafonul panoramic electrocromatic, care își schimbă transparența prin simpla apăsare a unui buton. Confortul pasagerilor este, deasemenea, la un nivel superior prin spațiul generos oferit de platforma modulară MEB.

Oferta valabila in anumite termene si conditii, in limita stocului disponibil. Oferta valabila pana la 30 ianuarie 2024.


Id 7 Car 3

Următorul pas in evoluția mobilității. Arhitectură optimizată pentru vehicule electrice.

Bateria de mare capacitate montată în podea asigură o autonomie generoasă, fără a compromite performanța. Accelerația puternică și instantanee, împreună cu manevrabilitatea excelentă asigurată de centrul de greutate coborât, fac din Volkswagen ID.7 o limuzină cu o experientă de condus eficientă și incitantă. Autonomia excelentă este susținută de forma aerodinamică a caroseriei, ce împrumută din eleganța modelelor coupé.

Id 7 Car 2

Tehnologii premium, exclusive. Mobilitate electrică la un nou nivel.

Volkswagen ID.7 oferă șoferului o nouă experiență de utilizare în zonele importante, printre care se numără ecranul tactil cu o diagonală de 15” al sistemului multimedia, head-up display-ul cu realitate augmentată și, nu în ultimul rând, noul sistem de operare, orientat către o utilizare facilă.

Id 7 Car 1