Ai ratat Programul RABLA? Mazda 2 Hybrid vine acum cu discount de pana la 3.800 Euro cu TVA inclus și un preț de pornire de 19.200 Euro cu TVA inclus.

Mazda 2 strălucește ca o adevărată bijuterie urbană - confortabilă, manevrabilă și perfectă pentru parcarea în orice colț de stradă. Iar acum, bucuria de a conduce este întărită de o GARANȚIE DE 6 ani SAU 150.000 de KILOMETRI, pentru a vă asigura că fiecare călătorie este o experiență fără griji.

Cu un motor de 116 CP, emisii și consum redus, vă puteți bucura de costuri minime de utilizare. Este ușor de condus și de parcat în oraș, datorită cutiei de viteze automate și dimensiunilor sale compacte, având o lungime de 3940 mm și o cameră de mers înapoi pentru manevre mai ușoare. În plus, vă asigură confortul deplin, datorită climatizării electronice, funcționalităților CarPlay/Android Auto și scaunelor față încălzite.


Oferta este valabilă în anumite termene și condiții pentru contractele încheiate până la 30 aprilie 2024. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Mai multe detalii la 0737.600.600 sau prin formularul de mai jos.

Poza Site Mazda 2 Banner