Alături de designul simplu, dar totodată unic, Ignis se remarcă și prin caracteristicile interiorului său, oferind confort și un aspect futurist. Habitaclul încăpător și spațiul generos pentru bagaje oferă senzația de libertate.


Solicită oferta Suzuki Ignis de la 13.990 Euro cu TVA inclus.

Cere Ofertă aici: https://radacini.ro/contact

WhatsApp: https://wa.me/40737600600

Tel. 0737.600.600

Suzuki Ignis Radacini

Bucură-te de tehnologiile hybrid care asigură siguranță, confort și un mod mai prietenos cu mediul de a călători.


DESIGN EMBLEMATIC

Așadar, nu vă limitați doar să conduceți, făceți-o cu stil.


SIGURANȚA CONTEAZĂ!

Garnisit cu tehnologie inteligentă și funcții avansate care au rolul de a te mențină în deplină siguranță în timp ce conduci. 


SCAUNELE SPATE CULISANTE – CONFORT INTERIOR SPORIT

Scaunele spate culisează independent făcând posibilă reglarea spațiului pentru picioare, bagaj și pentru diferite tipuri de situații. Scaunele sunt acționate cu ușurință prin ridicarea manetei din partea de sus a spătarelor sau de sub scaune.


SPAȚIU GENEROS PENTRU BAGAJE, CU UN VOLUM REGLABIL

Ignis se laudă cu un spațiu pentru bagaje cu un volum de 514 L.* Scaunele din spate sunt rabatabile 50:50 și se pot plia pentru a face loc bagajelor. Plierea scaunelor asigură un spațiu suficient în care să se așeze diferite tipuri de bagaje. Farurile continuă să lumineze drumul timp de încă 10 secunde după ce șoferul părăsește habitaclul, oferind lumină să deschizi ușa casei, de exemplu. Luminile de întâlnire și luminile de poziție se aprind și rămân astfel timp de 10 secunde atunci când telecomanda este folosită pentru a închide/deschide portierele. *Când se pliază scaunul culisant din spate. Măsurat folosind metoda Industriei germane a automobilelor (VDA).


MANEVRABILITATE EXTRAORDINARĂ CU REZULTATE OPTIME

Cu o rază minimă de virare de 4,7 m, Ignis este ușor de manevrat și poate fi condusă pe drumuri înguste și în parcări. Pneurile cu diametru mare și garda înaltă la sol oferă confort și siguranță la condusul pe drumuri accidentate sau cu denivelări.


SMARTPHONE LINKAGE DISPLAY AUDIO (SLDA)

Sistemul audio include un ecran tactil cu funcții intuitive, asemenea unui smartphone. Un smartphone poate fi de asemenea conectat via Bluetooth® sau prin intermediul unui cablu USB pentru a utiliza aplicațiile compatibile pe acesta prin intermediul ecranului sistemului audio. Prin intermediul acestui ecran pot fi controlate și alte funcții, precum radioul, camera pentru marșarier și navigația.


Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție la numărul de telefon ☎ 0737.600.600 sau la adresa de email: 📧relatii.clienti@radacini.ro.

MOTORUL DUALJET 1,2L

Motorul DUALJET 1,2L integrează un sistem unic de injecție care îmbunătățește foarte mult eficiența termică prin creșterea raportului de compresie. Asigură un echilibru mare între condusul intens și consumul deosebit de eficient, pentru un motor de dimensiuni reduse.

Motor Suzuki Ignis

Disclaimer

Ofertă fără valoare contractuală, supusă unor termene și condiții valabilă în limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare. Ofertă valabilă până la 31 iulie 2024.