Motorul de înaltă performanță de 150 kW are o eficiență excepțională de 92%, oferind un cuplu de până la 310 Nm (2.788 Nm la roți), propulsând mașina de la staționare la 100 km/h în 7,6 secunde și până la o viteză maximă de 160 km/h. Managementul termic avansat este realizat printr-un circuit răcit cu apă, care asigură livrarea constantă de putere fără supraîncălzire.

Această configurare dinamică susține un cadru ușor, dar rigid, construit dintr-o combinație de oțeluri cu rezistență ridicată, cu 47% (din greutatea totală) a corpului modelului fabricat din aceste materiale. Aplicarea strategică a acestora în jurul vehiculului a dus la o rigiditate torsională ridicată și o masă redusă, e:Ny1 fiind cu peste 100 kg mai ușor decât unele modele europene concurente.

Performanță impresionantă a bateriei, cu flexibilitate și consistență în încărcare

Bateria compactă de litiu-ion cu o capacitate de 68,8 kWh, amplasată sub podeaua e:Ny1, oferă o autonomie de până la 412 km (WLTP), iar capacitatea sa de încărcare rapidă permite să fie încărcată de la 10% la 80% în aproximativ 45 de minute utilizând un încărcător rapid de tip DC și un conector CCS. Această metodă permite, de asemenea, adăugarea a 100 km de autonomie în doar 11 minute. Atunci când se utilizează un încărcător standard de AC la domiciliu, se poate atinge între 10% și 80% din capacitatea totală de încărcare în șase ore.

Honda E Ny1

Honda e:Ny1 este un SUV complet electric, dinamic, elegant și extrem de practic, destinat segmentului B, cu scopul de a atrage cumpărătorii mai tineri.

SUV-ul din segmentul B îmbină un design fluent și un confort interior excepțional cu spiritul dinamic de conducere al mărcii și avantajele performanței electrice.

Noua platformă de înaltă performanță F e:N Architecture integrează un motor frontal puternic și o baterie cu capacitate mare pentru încărcare rapidă.

e:Ny1 introduce o identitate complet nouă pentru sine și pentru toate viitoarele vehicule electrice Honda din Europa.

Noul Honda e:Ny1 este al doilea vehicul complet electric al mărcii pentru piața europeană, combinând o abordare nouă de design cu o calitate interioară excepțională și tehnologie avansată pentru a crea o mașină modernă și atractivă pentru întreaga familie.

În conformitate cu filozofia de dezvoltare centrată pe om a mărcii Honda, principalul obiectiv al echipei de dezvoltare a e:Ny1 a fost să ofere dinamica cunoscută a mărcii, o experiență de conducere lină și rafinată și versatilitatea apreciată a mărcii. Astfel, inginerii s-au provocat să profite la maximum de avantajele oferite de un tren de putere complet electric.

Honda E Ny1