CITROËN C3


Un model cu un caracter extrem de colorat, Citroën C3 nu arată ca niciun alt vehicul din segmentul său. Atu-ul său principal constă în potențialul de personalizare: până la 97 de combinații pentru exterior, 4 nuanțe de culoare pentru plafon, 3 scheme de culoare pentru interior și noi modele de jante.


Point Fort 2 920x520

NOUL CITROËN C3 - PENTRU CĂ VIATA ESTE MULT MAI FRUMOASĂ ÎN CULORI


O NOUĂ PARTE FRONTALĂ

Partea frontală a noului Citroën C3 marchează o nouă evoluție în ceea ce privește stilul din gama Citroën. Mai asertivă și mai dinamică, partea sa frontală este inspirată de conceptul CXPERIENCE. Atitudinea și stilul Citroën C3 evoluează spre mai multă putere și conferă o forță naturală mașinii. Formele sale puternice evidențiate de noi elemente grafice preiau elemente conceptuale din ADN-ul unui SUV.


MOTORIZĂRI DE ULTIMĂ GENERATIE

Noul Citroën C3 benficiază de motoare de ultimă generație, performante, eficiente și certificate conform standardului de emisii Euro 6:

. versiuni în 3 cilindri benzină PureTech 83 (PureTech 83 S&S BVM5) și 110 (PureTech 110 S&S BVM6 sau EAT6).


CITROËN ADVANCED COMFORT®

Noul Citroën C3 a fost conceput pentru a transforma fiecare călătorie într-o experiență plăcută. Sentimentul de relaxare de la bord este susținut prin utilizarea unor noi scaune Citroën Advanced Comfort®, care completează experiența de condus cu care se îmbină extrem de rafinat.


Lista de preturi Citroën C3

Descarca aici lista de preturi CITROËN C3


CITROËN Ë-C4 ELECTRIC


Noul ë-C4 ELECTRIC marchează o nouă etapă a ofensivei electrice: modelul întruchipează mobilitatea electrică tehnologică și modernă, în serviciul confortului și al utilizării polivalente: mobilitatea în clasa ë-Confort.

Citroen e-C4

CITROËN Ë-C4 ELECTRIC - Citroën reinventează berlina compactă


100% ËLECTRIC

În 2020, Citroën lansează ofensiva electrică a Mărcii cu 6 vehicule comercializate în gamă. Noul ë-C4 ELECTRIC marchează o nouă etapă a ofensivei electrice: modelul întruchipează mobilitatea electrică tehnologică și modernă, în serviciul confortului și al utilizării polivalente: mobilitatea în clasa ë-Confort.

Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC îți permite să rulezi zilnic în modul electric, perfect izolat de drum și de lumea exterioară, în deplină relaxare, ca într-un cocon : toate imperfecțiunile drumului sunt filtrate. Funcționarea silențioasă, mișcarea fluidă a vehiculului, plăcerea la condus, suspensia “catifelată”, scaunele Advanced Comfort confortabile, absența vibrațiilor la bord, ergonomia și utilizarea simplificată a interfețelor și serviciilor dedicate contribuie la un plus de confort la bord, pentru toți pasagerii.


DESIGN DISTINCTIV

Designul Noului ë-C4 ELECTRIC asociază eleganța, fluiditatea și dinamismul unei berline prin volumele fluide, liniile elegante, detaliile grafice de identitate, dar și prin forța, caracterul și robustețea unui SUV, grație roților de mari dimensiuni, caroseriei generoase și musculare și protecțiilor la 360° din jurul caroseriei.

Noul ë-C4 ELECTRIC propune în exclusivitate:

● Monograma ë pe aripi și pe partea din spate a vehiculului,

● Un pachet cromatic Anodised Blue,

● Un decor specific pe portierele ușilor,

● Jante din aliaj 18’’ Crosslight diamantate, dotare exclusivă pe modelele electrice, concepute special pentru a economisi energia.


3 MODURI DE CONDUS

3 moduri de condus îți stau la dispoziție:

• Normal pentru a obține cel mai bun compromis între autonomie și performanțe dinamice,
• Eco pentru optimizarea consumului de energie,
• Sport pentru a acorda prioritate performanței, cu putere și cuplu la valoare maximă.

Selectorul modului de condus este situat pe consola cutiei de viteze automate.


Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC este deja disponibil pentru comandă.


Lista de preturi Citroën ë-C4 ELECTRIC

Descarca aici lista de preturi CITROËN e-C4


CITROËN C5 AIRCROSS PLUG-IN HYBRID


Motorul plug-in hybrid ce echipează Noul Citroën C5 Aircross amplifică starea de bine la bord grație beneficiilor oferite de condusul în modul electric pentru traseele cotidiene de până la 55 km (ciclu WLTP) și o autonomie nelimitată pentru traseele lungi, grație motorului pe benzină.

Citroen C5 Aircross Hybride

NOUL CITROËN C5 AIRCROSS HYBRID - CONFORT ABSOLUT ȘI STIL ASERTIV


PLUG-IN HYBRID

În versiunea plug-in hybrid, Noul C5 Aircross oferă performanțe optime grație motorului electric care completează motorul termic, pentru o putere combinată de 225 CP și un cuplu cumulat de 360 Nm.


VERSATILITATE ȘI PLĂCERE LA CONDUS

Adaptat la toate tipurile de utilizare, Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid combină toate avantajele unui condus 100% electric pentru traseele cotidiene de până la 55 km (ciclu WLTP) grație motorului de 81,2 kW, cu autonomia oferită de motorul pe benzină PureTech 180 Stop & Start Euro 6.3 pentru călătoriile mai lungi.

Cutia de viteze automată electrificată cu 8 rapoarte ë-EAT8 optimizează schimbările de trepte de viteză pentru un plus de fluiditate și plăcere la condus.

Aceasta oferă două moduri de frânare regenerativă: Drive (poziția D) și Brake (poziția B). Modul Brake, mai dinamic, permite o recuperare amplificată a energiei disponibile în cursul fazelor de frânare și decelerare.


ZERO EMISII DE CO2 ȘI ZERO ZGOMOT

. În modul electric, Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid oferă un condus silențios, fără vibrații și ECO, cu emisii de CO2 de 0g/km.

. Cu Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid poți accesa zonele urbane unde accesul vehiculelor termice este interzis.

. Bateria de 13,2kW are o garanție de 8 ani sau 160.000 km pentru 70% din capacitatea sa de încărcare.


UN CONDUS 100% EFICIENT

. Noul Citroën C5 Aircross plug-in hybrid asociază un motor PureTech de 180 CP cu cutia de viteze automată EAT8 și un motor electric de 81,2 kW (110CP) pentru o putere cumulată de 225CP.

.C5 Aircross plug-in hybrid dispune de un cuplu de 360Nm disponibil instant care asigură un confort de utilizare permanent și garantează putere accelarată în orice moment.


Lista de preturi Citroën C5 Aircross Plug-in Hybrid

Descarca aici lista de preturi CITROËN C5 Aircross Plug-in Hybrid


CITROËN C5 X


Noul Citroën C5 X este o combinație unică între eleganța unui sedan, dinamismul unui break și poziția de condus ridicată a unui SUV. Cu C5 X ai puterea de a alege! 

Citroen C5 X

NOUL CITROËN C5 X - O INVITATIE LA CĂLĂTORIE


BENZINĂ

Noul Citroën C5 X este echipat cu motorizări pe benzină performante, eficiente și omologate conform standardului Euro 6.3, oferind libertatea de a alege între motoarele PureTech 130 Stop & Start sau PureTech 180 Stop & Start.

Pentru un plus de fluiditate și relaxare la volan, C5 X este echipat cu cutia de viteze automată EAT8.


O SILUETĂ AVANGARDISTĂ

C5 X este unic pentru că asociază eleganța unui sedan cu capota sa lungă, dinamismul unui break cu portbagajul de mari dimensiuni și poziția de condus ridicată a unui SUV, grație roților cu diametru mare.


O INVITAȚIE LA CĂLĂTORIE ÎNTR-UN CONFORT ABSOLUT

Habitaclul Noului Citroën C5 X degajă un veritabil sentiment de căldură, liniște și spațiu. Volumele generoase, senzația de primire oferită, atenția unică acordată dataliilor și un caracter practic inedit sunt o reală invitație la călătorie.


TEHNOLOGII ÎN SERVICIUL SIGURANȚEI ȘI CONFORTULUI

Noul Citroën C5 X este dotat cu tehnologii avansate, pentru ca tu să te bucuri de confort, liniște și siguranță de fiecare dată când călătorești.


Lista de preturi Citroën C5 X

Descarca lista de preturi CITROËN C5 X


CITROËN ë-SpaceTourer


Design impresionant cu linii fluide, fără agresivitate. Citroën ë-SpaceTourer – 100% electric este impresionant și în același timp impunător.

O caracteristică ce indifcă faptul că modelul aparține gamei de modele electrice Citroën, monograma „ë” de pe grilă, însoțită de o elegantă monogramă „ë-SpaceTourer” pe hayonul mașinii.


Citroen E Spacetourer 2

NOUL CITROËN Ë-SPACETOURER - MPV compact, 100% electric


100% ELECTRIC, 100% RULARE ECONOMICĂ

Rulare utilizând propulsia electrică, care este atât dinamică, cât și calmă:

Motor de 100 kW (136 CP) cu un cuplu motor de 260 Nm disponibil imediat,

Motor silențios,

Fără schimbări de trepte d eviteză

Viteza maximă este de 130 km/h.


FĂRĂ COMPROMISURI

Bateria noului Citroën ë-SpaceTourer – 100% electric este plasată în șasiul mașinii, păstrând astfel punctele forte ale modelului SpaceTourer: designul cu linii fluide fără niciun compromis estetic și stilul impresionant și în același timp impunător:

3 lungimi disponibile: XS (4,60 m), versiune compactă și practică care oferă acces în centrul fiecărui oraș, M (4,95 m) și XL (5,30 m)

înălțimea limitată la 1,90 m pentru acces la toate locurile de parcare

în funcție de nevoile tale, cu posibilitatea de acces confortabil la interior pentru până la 9 persoane, datorită:

– celor 2 rânduri cu 3 locuri de aceeași lățime,

– scaunelor spate rabatabile și detașabile.

Prin scoaterea scaunelor ai la dispoziție o podea complet plată și un spațiu de încărcare generos (de la 3.397 litri (versiunea XS) la 4.554 litri (versiunea XL)).

În acest fel, este extrem de ușor să configurezi spațiul din spate sau volumul portbagajului, în funcție de nevoile tale și, cel mai important, confortul oferit este același pentru toți pasagerii.


CĂLĂTORII ÎN 100% Ë-CONFORT

ë-SpaceTourer – 100% electric oferă o nouă dimensiune conceptului de confort datorită rulării 100% electrice:

Zero emisii, zero vibrații, zero stres, zero zgomot,

motor de 100 kW (136 CP),

260 Nm cuplu motor, disponibil imediat pentru performanțe de top și o rulare lină,

Control la distanță pentru temperatura interioară prin intermediul aplicației My Citroën.

Ușor de condus și confortabil, dinamica și calmul se îmbină în același timp: o multitudine de avantaje care cu siguranță vor fi apreciate de toți pasagerii și vor deveni necesare pentru tine.


Lista de preturi Citroën ë-SpaceTourer

Descarca lista de preturi Citroën ë-SpaceTourer


Noul CITROËN Jumper depaseste asteptarile profesionistilor in materie de calitate, fiind testat de ingineri specializati pe un traseu de peste patru milioane de kilometri.

Citroen Jumper

Disclaimer

*Autoturismele Citroën si DS beneficiaza de garantie contractuala de 48 de luni in limita a 100.000 kilometri, in conditiile stipulate in Carnetul de Garantie. Autovehiculele utilitare Citroën beneficiaza de garantie contractuala de 24 de luni fara limita de kilometri, in conditiile stipulate in Carnetul de Garantie.


Consumul de carburant si emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci si de comportamentul la volan si de alti factori care nu sunt de natura tehnica.

Preturile afisate au caracter de recomandare si sunt exprimate in EURO (€). Preturile se vor calcula in RON la cursul BCR din data efectuarii platii sau la cursul bancii finantatoare in cazul contractelor de leasing


Continutul documentului corespunde descrierilor valabile la momentul editarii acestuia, are titlu informativ si nu are valoare contractuala. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Caracteristicile tehnice prezentate pot diferi fata de valorile omologate. Va rugam sa consultati concesionarii autorizati Citroën pentru a primi cele mai recente informatii.


Emisiille CO2 si consumul sunt informative si variaza in functie de tipul si dimensiunea jantelor, precum si in functie de alte optiuni alese la configurarea unui vehicul.

Datele privind autonomia și consumul de energie / carburant respectă procedura de testare WLTP, pe baza careia autovehiculele noi sunt omologate incepand cu data de 1 septembrie 2018. Acestea pot varia în funcție de condițiile reale de utilizare și de diferiți factori, precum: viteza, confortul termic la bordul vehiculului, stilul de condus și temperatura exterioară.

Pentru vehiculele cu motor electric si PHeV timpul de încărcare depinde de puterea încărcătorului de la bordul vehiculului, a cablului de încărcare, de tipul și de puterea stației de încărcare utilizate, precum si de temperatura exterioară a punctului de încărcare și de temperatura bateriei.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va adresati concesionarilor CITROEN autorizati.

TRUST MOTORS SRL – importator oficial CITROËN si DS pentru Romania isi rezerva dreptul de a modifica informatiile legate de preturi, date tehnice si niveluri de echipare, ca urmare a unor erori de editare, modificari de gama comerciala sau schimbari de pret aparute in urma unor comunicari din partea producatorului, fara preaviz si fara a fi obligata sa actualizeze acest document.