Acum te bucuri de super-prețuri la modelele de stoc, ID.3, ID.4 sau ID.5, și de o extra-reducere de 4.500 € cu TVA inclus la prețul final al mașinii. Oferta poate fi cumulată cu suportul oferit prin programul Rabla Plus.

Gama masini electrice

Evoluția mobilității electrice
Volkswagen ID.3

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

Imagine Ambient Id3 1

Destinat pentru măreție
Volkswagen ID.4

Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu. Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID. Avantajul autovehiculelor electrice: încărcarea este posibilă aproape oriunde. Acasă puteți încărca cu curent alternativ (încărcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID. Charger opțional cu o capacitate de încărcare de până la 7,2 kW sau 11 kW.

Imagine Ambient Id4

Forma elegantă a eficienței
Volkswagen ID.5

Cu performanța sa electrică puternică și o siluetă grațioasă, noul ID.5 reprezintă cu succes o simbioză modernă între SUV și coupé. Cu capabilitate de actualizare Over-the-Air și pregătit să redefinească mobilitatea electrică. Fiecare aspect al modelului ID.5 a fost proiectat pentru a-i asigura performanța electrizantă. Aerodinamica excelentă și conținutul energetic net al bateriei de 77 kWh permit o autonomie de 390 kilometri cu o singură încărcare, în timp ce managementul inteligent al încărcării este integrat perfect în viața dumneavoastră cotidiană.

Imagine Ambient Id5

Solicită mai multe detalii despre modelele ID. de stoc și cum poți beneficia de bonusul de 4.500 Euro