Contact

Daune Grindina

Reparații îndoituri cauzate de grindină la mașina ta?

Ești printre cei mulți care au avut mașina afectată de grindina din București? Știm cât este de frustrant să îți vezi mașina îndrăgită afectată din “senin” de un fenomen greu de prevăzut.


Reparatii Pdr

Ne-a ciuruit? Un fleac!

Avem soluții pentru tine!

În service-ul nostru auto din Bd. Iuliu Maniu, nr. 246 avem o echipă specializată în tehnologia reparațiilor de tinichigerie fără revopsire – PDR (Paintless Dent Repair). 


Pdr Reparatii Grindina

PDR este o tehnologie specifică, foarte eficientă și puțin cunoscută pe piața din România. Sunt utilizate tehnici complexe și avansate: lumini pentru identificarea celor mai subtile deformări ale tablei, sisteme de ventuze și scule specifice pentru reparații la cele mai mici detalii. 

Avantajele reparațiilor daunelor cauzate de grindină prin tehnica PDR:

Alternativă superioară și economică față de reparațiile clasice cu chit și revopsire

Tabla caroseriei se va aduce în poziție inițială fără urme 


Vopseaua rămâne cea originală, fără a mai trece prin procedura costisitoare de revopsire, dacă vopseaua nu a fost afectată în urma loviturilor de grindină


Costurile de reparație sunt astfel mult mai mici comparativ cu cele ale unei reparații clasice și timpul reparației și imobilizării mașinii în service este mult redus


Reparație prin CASCO?

Iar dacă îți faci reparația prin CASCO, te ajutăm să faci constatarea rapidă și să depunem dosarul CASCO, având parteneriate cu asiguratorii importanți din piață.


Poți începe cu o programare în service-ul nostru:

Pentru o programare în service-ul Rădăcini Iuliu Maniu, nr. 246, apelează rapid la 0737.600.600 și menționează că dorești o programare la centrul de Reparații Daune Grindină.


Contact

Ne poti contacta la numarul de telefon:0737 600 600

SAU

Poti completa urmatorul formular si te vom contacta in cel mai scurt timp